Szerinted is megmondjam ezt a kolléga nőmnek?
24 ÉVES F vagyok. Követtem el hibát. Hogy egyszer tavaly előtt be álltam a hitgyülibe ahol anyagilag lenyúltak egy kicsit. Kolléganőm aki 58 éves hallottam beszélt rólam hogy baj van a toronyban nálam mert szektába álltam be..
Szted megmondjam ezt neki: figyeljen ide, maga 58 éves! Foglalkozzon a saját dolgaival meg a családja és unokája dolgaival. 24 éves férfi vagyok, semmi köze hozzám. Maga is hibázott az életben. Tévedtem és kész belátom buta voltam hogy bele mentem ebbe anno. De ha így is volt magának semmi köze hozzája.
És mi köze ehhez a korának? Ha fiatal lenne, lenne hozzá köze? Nem. Naugye.
Ha már nagy megmondásra készülsz, érdemes olyan érveket felsorakoztatni, amik védhetőek.
Jó, nyilván ez a nőtől egy hülye vénember duma, amihez még legalább 10 évvel idősebbnek kéne lennie... 😃
De bazz, csak olvasd el miket írtál, meg mit akarsz tenni. Komolyan ez tűnik a helyzet értelmes rendezésének? Elgondolkodtató, hogy tényleg baj van a toronyban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!