Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerinted is megmondjam ezt a...

Szerinted is megmondjam ezt a kolléga nőmnek?

Figyelt kérdés

24 ÉVES F vagyok. Követtem el hibát. Hogy egyszer tavaly előtt be álltam a hitgyülibe ahol anyagilag lenyúltak egy kicsit. Kolléganőm aki 58 éves hallottam beszélt rólam hogy baj van a toronyban nálam mert szektába álltam be..

Szted megmondjam ezt neki: figyeljen ide, maga 58 éves! Foglalkozzon a saját dolgaival meg a családja és unokája dolgaival. 24 éves férfi vagyok, semmi köze hozzám. Maga is hibázott az életben. Tévedtem és kész belátom buta voltam hogy bele mentem ebbe anno. De ha így is volt magának semmi köze hozzája.

2023. szept. 13. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Végül is azt lehet mondani, hogy egyelőre egész jók a kamukerdeseid, az elődöd már befasult, nagyon egy kaptafára készültek a kerdesei. csak helyettesíted őt vagy végleg maradsz?
2023. szept. 13. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
inkább 12 éves f vagy
2023. szept. 13. 22:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Még azt mondja a 20 évesek maradjanak csendben . Ő meg 56 éves közel a 60-hoz megjarta az élet útját Ő mindenkit tegezhet még a főnök asszonyt meg az orvosokat is még Ő mindent mondhat
2023. szept. 13. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kollegano máris 2 évvel fiatalabb :D
2023. szept. 13. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Soha sem szabad beállni sem jó, sem más szektába.
2023. szept. 13. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Az összes vallásos szektát tiltani kéne.
2023. szept. 13. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:

És mi köze ehhez a korának? Ha fiatal lenne, lenne hozzá köze? Nem. Naugye.

Ha már nagy megmondásra készülsz, érdemes olyan érveket felsorakoztatni, amik védhetőek.

2023. szept. 14. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó, nyilván ez a nőtől egy hülye vénember duma, amihez még legalább 10 évvel idősebbnek kéne lennie... 😃

De bazz, csak olvasd el miket írtál, meg mit akarsz tenni. Komolyan ez tűnik a helyzet értelmes rendezésének? Elgondolkodtató, hogy tényleg baj van a toronyban...

2023. szept. 14. 02:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól látja az asszony. Tényleg baj van nálad a toronyban.
2023. szept. 14. 06:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Na és honnan tudta a kollegina, hogy te szektatag lettél? Talán csak nem téríteni próbáltál te is?
2023. szept. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!