Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Veszprémben hol dolgoztok, és...

Veszprémben hol dolgoztok, és milyen a fizetés ?

Figyelt kérdés

2023. szept. 7. 15:30
1 2
 11/18 Kései Sirató ***** válasza:
90%

Lehet, hogy neki nincs hitele, nekem sajnos van, havi 140 ezer Ft megy a törlesztésre.

Gyerekem egyetemre jár Budapestre, méregdrága a taníttatása.

Lehet, hogy neki nincs gyereke. Szóval nem ismerjük, hogy kinek milyenek a körülményei, ugye, ha belegondolsz, akkor látod, hogy nincs is miért irigyelned?

Annyira szerencsés nem vagyok, tudom, hogy Veszprémben jobbak a fizetések, de az árak, költségek is sokkal magasabbak, mint bármely más megyeszékhelyen (kivéve Győrben, ott szintén az egekben vannak az árak, kezdve egy fagyitól, szóval máshol minden olcsóbb).

2023. szept. 21. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Jó, de közben mégis telik autóra, a gyerekek meg el szoktak menni tanulás mellett valamit dolgozni (nem mindenki tud, persze). 200 körül gyerek nélkül se oké, ha meg van gyerek, feltehetően van két kereset is (bocs, vissza a tárgyhoz).
2023. szept. 21. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Az egyetemen, valamivel nettó 310 felett PhD-vel, igaz már nem sokáig.
2024. márc. 11. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
13#. 310 megalázóan kevés. Operátorként is többet lehet keresni Veszprémben. Az egyetem nem becsüli meg a tudásod. Konkrétan mit dolgozol?
2024. márc. 12. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos valóban nagyon kevés, bár még kapok kb. 10k cafetériát, amit nem írtam.

Projekteken dolgozom, abból kapom a fizetésem, ennél többet nem írnék.

Az a gond, hogy hiába dolgozom több projekten, az összfizetés ugyanannyi marad, csak megoszlik százalékosan a projekteken. Emelni a fizetésen nem lehet csak úgy elvileg.

Korábban egy IT-s kérdés alatt olvastam egy olyan véleményt, ha a fizetésed a növekvő tapsztalattal, tudással akarod növelni, amit az évek során felszedsz, akkor időnként váltani kell állást. Sajnos én elég alacsony fizetésről indultam, így nálam ez hatványozottabban igaz.

Azért ennek az egyetemnek sokat köszönhetek, ezért eddig nem akartam csak úgy lelépni.

2024. márc. 12. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem “megalázóan” kevés a 300, az állami és önkormányzati fenntartású intézmények ennyit adnak kábé a diplomádra…
2024. márc. 15. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Nemzetkozi kamionos, de céget nem mondok

Havi 1 millio megvan

2024. jún. 3. 06:44
 18/18 anonim válasza:
100%
Kései Sirató oda nehéz is bekerülni azt tapasztaltam.
aug. 4. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!