Veszprémben hol dolgoztok, és milyen a fizetés ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 15:30
1/18 anonim válasza:
Mérnök-informatikus, nettó 700
3/18 A kérdező kommentje:
Látom értetlenek vagytok...
Hol dolgoztok ? Szövegértelmezés az megvan ?
2023. szept. 9. 22:22
5/18 anonim válasza:
Szociális munka, 275 ezer (igazából mindegy, hol), ezért kár évekig tanulni… :)
6/18 Kései Sirató válasza:
Önkormányzat nettó 490 ezer. Ügyintéző vagyok.
7/18 anonim válasza:
Azt a mindenit… jó kis ügyeket intézhetsz (vagy már sok szolgálati év van mögötted), ez közszférában igencsak szép fizetés :)
8/18 anonim válasza:
490 az szép. Milyen ügyeket intézel?
9/18 Kései Sirató válasza:
Ne gondold, hogy ez nagy összeg. Parkolni sem lehet az önkori előtt, csak pénzért.
A kezdőké sem sokkal kevesebb. Azt nem írtam, hogy diplomás vagyok, nálunk az is számít (azért írom, mert nem minden önkorinál van így).
10/18 anonim válasza:
Ha ez “nem nagy” összeg, akkor mit mondjon, aki kábé fele ennyit keres? Nem irigység, ne értsük félre, csak mégis… három éve az egyetemi tanárom mondta, hogy a nettó 400 nem ám olyan nagy fizetés… mondom, akkor minek nevezzük a kétszázezres (alatti) tanári fizukat? Persze, ők nem is bajlódnak semmi parkolóval, mert az autó nem fér bele. Szerencsés, ügyes vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!