Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az onlyfans-en nem rednszer...

Ha az onlyfans-en nem rednszeresen, hanem kb 4-5 havonta utalom ki a pénzt a számlámra, akkor milyen adóbevallást kell készítenem? Tehát nem rendszeres jövedelemről van szó.

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 16:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

frustratio szó jelentése: csüggedt vagy feszült, agresszív lelkiállapot, amelyet a vágyak, törekvések meghiúsulása vált ki.

Szerinted az a vágyam hogy valamelyik csaladtagom onlyfansen adja 1 doboz cigieer a becsuletet?? Ennyire buta vagy? Bár el tudom hinni, van egy alacsony réteg, mint a kérdező és te is

2023. szept. 5. 22:41
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát, elég feszülten írsz! :D

Ha annyira magas réteg vagy, akkor miért ezzel foglalkozol?

2023. szept. 5. 22:50
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Akkor feszült vagyok, nem frusztrált.

Legalább tudd, miről beszélsz.

És nem feszült vagyok, az ilyen idiótáktol nem befeszulok, hanem elkap a szekunder szegyenerzet

2023. szept. 5. 22:57
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Jajj... Te magad írtad le az előbb a szó jelentésénél, hogy feszültet is jelent... :D

Szekunder szégyenérzet igazából csak magad miatt kaphat el. Fröcsögsz, szitkozódsz és észre sem veszed, hogy mennyire kínosan csinálod.

2023. szept. 5. 22:59
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Jesszusom, de borzalmas buta vagy.
2023. szept. 5. 23:01
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát, igen. Részedről csak ennyire futja. És biztos más a buta...
2023. szept. 5. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A jó kérdés, hogy a prostitúció legális-e Magyarországon. Amennyiben igen, akkor gondolom az online prostitúció után ugyanúgy kell adózni.
2023. szept. 6. 01:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Online prosti :DDDDDDDDDDDDD micsoda titulus, dicsekedjen el majd vele a karácsonyi asztalnál :D:D:D
2023. szept. 6. 10:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Azt hittem kapok segítséget :/
2023. szept. 6. 23:02
 20/23 anonim ***** válasza:
45%

Kaptál.

Reméljük apád és a gyerekeid büszkék lesznek rád.

2023. szept. 7. 03:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!