Ha az onlyfans-en nem rednszeresen, hanem kb 4-5 havonta utalom ki a pénzt a számlámra, akkor milyen adóbevallást kell készítenem? Tehát nem rendszeres jövedelemről van szó.
frustratio szó jelentése: csüggedt vagy feszült, agresszív lelkiállapot, amelyet a vágyak, törekvések meghiúsulása vált ki.
Szerinted az a vágyam hogy valamelyik csaladtagom onlyfansen adja 1 doboz cigieer a becsuletet?? Ennyire buta vagy? Bár el tudom hinni, van egy alacsony réteg, mint a kérdező és te is
Hát, elég feszülten írsz! :D
Ha annyira magas réteg vagy, akkor miért ezzel foglalkozol?
Akkor feszült vagyok, nem frusztrált.
Legalább tudd, miről beszélsz.
És nem feszült vagyok, az ilyen idiótáktol nem befeszulok, hanem elkap a szekunder szegyenerzet
Jajj... Te magad írtad le az előbb a szó jelentésénél, hogy feszültet is jelent... :D
Szekunder szégyenérzet igazából csak magad miatt kaphat el. Fröcsögsz, szitkozódsz és észre sem veszed, hogy mennyire kínosan csinálod.
Kaptál.
Reméljük apád és a gyerekeid büszkék lesznek rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!