Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha varázsütésre elsajátíthatná...

Ha varázsütésre elsajátíthatnád a szakmai tudást mit dolgoznál legszívesebben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel te lennél a szakmában a legjobb.

Nekem ez jutnak eszembe:

-autószerelő

-szoftverfejlesztő

-rendezvényszervező

-grafikus

-filmgyártásnál valamilyen résztvevő a munkában (nem színész, hanem aki a technikai részéért felelős)

-nagyon magasan képzett gyógytornász, aki embereken segít

2023. szept. 4. 08:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Paraszt
2023. szept. 4. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 épp most beszeltük itthon hogy azt nem vállalnánk be, én pl. max egy növényre szakosodva, esetleg egy állatfaj, ami azért olykor elvan magában is.
2023. szept. 4. 11:14
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

12#

Fura, de éppen a szakosodással bonyolítottuk el az életünket. Persze legyen a faluba ács, kőműves stb, de anno egy szegény paraszt is meg tudott oldani magának szinte mindent. Csak jöttek a tőkések meg a kommunista élősködők.

2023. szept. 4. 11:23
 14/23 anonim ***** válasza:

#13 ez tény, de én nem akarnék annyiféle növennyel foglalkozni. Mindegyiket maskor kell vetni, aratni, más betegségeik vannak, máshogyan kell őket gondozni.

Na, hát én ehhez lusta vagyok. :)

2023. szept. 4. 11:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#14: Csak ha arra az egyféle növényedre xar év volt akkor véged... 4-5 félénél ha 2 bejön már túlélsz.
2023. szept. 4. 12:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

14#

Nem vagy lusta csak manapság ezt munkahely mellett kéne csinálni. A modern ember nem lesz egyik napról a másikra önellátó, meg széllel szemben sem lehet pisálni. Márpedig előbb utóbb vagy parasztok leszünk, vagy nem leszünk.

2023. szept. 4. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Lenne egy produkciós irodám és videóklippeket gyártanánk zenekaroknak. 😅

Vagy szívesen lennék boltvezető is. Akár dohányboltos is. Bár ahhoz nem tudom, hogy milyen "szakmai tudás" kell 😄

2023. szept. 4. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
#17 én már voltam dohányboltos. Ha tudsz pénzt kezelni és nincs csapnivaló memóriád akkor már megfelelsz.
2023. szept. 4. 14:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Cisco ccie securityt szeretnék.

Ha

2023. szept. 4. 17:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

- Mindig is focista akartam lenni, ami sikerült is igaz amatőr szinten, pénzt csak jelképesen kaptam érte.

Most 31 évesen már valami másban gondolkozok, de nem tudom mi lenne amit élveznék mondjuk 10-20 évig is.

- Orvos: ez a másik ami vonzott, de utáltam a sulit. Felnőttként látom már nem a tanulást utálom, hanem a tanárokat vagy inkább a módszereket. Túl elavult az iskola intézménye. Aki nem tud magolni abból nem lesz semmi. Én gyakorlatias vagyok, igaz az orvos nem jó példa. De sok munkát 1x megmutatnak másodjára már megjegyzem a mozdulatsort vagy ha gépen csinálja mikor hova kattintott az illető, de egy A4-es oldalt nem tudok végigolvasni, hogy ne kezdjek el beszélgetni vagy ha egyedül vagyok a telefont bújni.

- Rendszergazda

- Bármi ilyen informatika vagy tech-tudományos munka

- Munkavédelem, vagy ilyesmi ellenőr. Dolgoztam egészségtelen körülmények között is meg egy másik helyen 8 órát 4 órában bejelentve, és egy vágyam (sajnos csak vágyam nem célom), hogy ezeket megbüntessem.

2023. szept. 4. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!