Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Penny vs LIDL, melyikben jobb...

Penny vs LIDL, melyikben jobb dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok engem az érdekel, hogy akik ezeken a helyeken dolgoztak/dolgoznak, melyiket látják úgy, hogy érdemesebb odamenni. Én a Pennyben voltam 2 napig kollégák miatt hagytam ott, valamiért úgy éreztem, hogy ott mindent megengedtek maguknak az ott dolgozók és képtelenek voltak segíteni nekem amikor én tudatlan és új voltam. A LIDL is ilyen lenne? A LIDL-t külső szemmel barátságosabbnak látom, mint a Pennyt vásárlóként. Ti hogy vagytok ezzel? Bármi Penny és LIDL tapasztalat érdekel.

2023. szept. 2. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vásárlóként úgy tűnik a kupleráj, a szervezetlenség a munkában a Pennykben nagyobb; a kollegialitás a Lidl-kben nagyobb, a legkör jobb.
2023. szept. 2. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Lidl crewból nálunk annyit láttam, hogy nagyon rutinosan elvannak kevésbé okos kollégák is, önkibe ugrott be egy erősen vezetőnek látszó fiatal arc, és brilliáns tempót diktált, nagyszerű, könnyű jellemmel fordult emberekhez, és dícséretek megszámlálhatatlan sorát tarolta a népektől, köztük tőlünk is. Kapásból reagált, tudott mindent, elmondta közben, amit kell, és megoldódott de facto nulla idő alatt minden hülyeségünk, és így voltak ezzel mások is a jó ambient noise tanúbizonysága szerint.

Szerintem hozzá lehet fordulni, kérdés, hogy hány egységben hány ilyen van, és egyáltalán kik azok. Neki kell ugrani, és keresni a megoldásokat. Néha online is elképesztően sokat ki lehet deríteni. Lidlben rajtad a folyamatos dumakapcsolat, igazából ott szerintem van helye kérdéseknek, és kapsz válaszokat, mindenki abban érdekelt. Ezt csak mint kívülálló mondom, intuitívan a Lidl üzletek nekem simábban üzemelnek a környékünkön dolgozói szempontból, Pennyhez kell legalább egy erős alapfokú rutin és dörzsöltség nagyáruházi mozgásban.

Pénztárazást hárítsd és kérj tanfolyamot, menj feljebb és feljebb, hogy kapj, legalábbis ha nincs pénztáros múltad és/vagy előképzettséged. De még viszonylag nullkilométeres rálátóként is kérned kell a segítséget folyamatosan.

2023. szept. 2. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
A pennyben borzalmas a központi rádió.Nyálas nyekergésben kell dolgozni.
2023. szept. 2. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a rádió volt rossz XD amikor ott voltam, én úgy vettem észre, hogy a Pennyen dolgozó emberek utálják a fiatalokat és egyáltalán nincsenek segítő szándékkal legalább is itt vidéken ahol voltam ott pont így volt.
2023. szept. 2. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Fáj nekik a nettó 240, azért ilyen savanyúak nagyrészt a bolti dolgozók
2023. szept. 10. 14:30
 6/7 anonim válasza:
100%
hozzám kb 5 perc sétára van egy Penny, és 30 perc busz egy LIDL. Hova lenne érdemes menni? Milyen műszakokban kellene dolgozni? 25 év alatti vagyok
2023. szept. 11. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

4: "a Pennyen dolgozó emberek utálják a fiatalokat és egyáltalán nincsenek segítő szándékkal"

Hogy ez mennyire igaz!

És még akkor is ilyenek, ha a vásárló kedvesen és megértően próbál hozzájuk állni.

Közben meg ilyenek jönnek azzal, hogy a bunkó vásárlók... Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy az ilyenek nyomorultak és szeretnék a környezetüket is ilyen nyomorult állapotba lehúzni.

Láttam már pennyben, hogy egy új 40-es kollégából hogy csináltak 2 hónap alatt ugyanolyan bunkó böszme tirpákot, mint akik addig ott dolgoztak.

Vásárlóként a Lidl-t mondanám jobbnak de amúgy meg mint minden ez is erősen ember függő. Van, akit mindenhol kapásból fúrni fognak és ha nem áll ellent akkor bedarálják. Mindenesetre az jó jel, ha ilyeneket van ahol nem engednek ki a vásárlótérbe és a vásárlók nem éreznek belőle semmit. Ott azért egy picit fejlettebb lehet a kultúra.

2023. szept. 28. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!