Mit tegyek emberi bolhák ellen?
Elvileg igényes munkahelyen dolgozok. Sokáig egy cigány sem dolgozott. Most felvettek vagy 6-ot. Sajnos ezen a héten dolgoznom kellett velük. Észre vettem, hogy viszket a bokám.Van légkondi a munkahelyemen, de én akkor is minden nap lezuhanyzok ott is és otthon is. Nyáron otthon plussz vagy 3-szor is. Apró csípések, de szerintem bolha. Csak a bokámon.
Vettem levendula olajat azzal magamat és az ágyamat csepegtetem, de még mindig keletkeznek újjabb csípések.
Szerintem nem jó ez a levendulázás. Tán veszek bolhanyakörveket a bokáimra.
De a főnökömnek közöljem? Közöljem vele h bolhás lettem tőlük és nem akarok velük dolgozni?
Megkérdeztem mindet és nincsen állataik. Szerintem emberi bolha.
Ok vakaroznak?
Nem szunyogcsipes?
Te olyan buta vagy, hogy arra szavak nincsenek.....
Egy tipikus elnyomott proli!
Mondom ezt neked magyarként!
Szánalmas, nyikhaj kis sunyi, remegős szájú bohóc lehetsz!
Elmondom neked, hogy a legjobb gyerekkori barátom cigány, és legalább olyan tiszták és igényesek mint mi magyarok.
Nagyon negatív tapasztalataid lehetnek a cigányokkal, ezzel csak az a gond, hogy gyk-n tolod a kamu szöveget, a valóságban meg te magad mutatnál a kukára amelyikbe bele dobjanak 😂😂😂😂😂
tuti h nem szúnyog csípés!
a szúnyog sztem a combomat, karomat szoktak megcsípni és most is topban és rövidnadrágban vagyok.
azok mindig vakaróznak, többször nyúlnak magukhoz, mint amit dolgozni kéne.
nem hazudok.
nem, nem volt semmilyen tapasztalatom egy cigánnyal sem. mindig igényes munkahelyeim voltak. iskoláimban, ahol jártam ott sem volt egy cigány sem.
csak azt tudom h rémes környezetben élnek. ahogy kinéznek...
azért írtam ide ki, mert az ismerőseimnek nem akarom mondani. nehogy ehhez hasonló belém kötések legyenek.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!