Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy antiszocális embernek...

Egy antiszocális embernek milyen az ideális munkahely? Konkrét munka körre gondolok.

Figyelt kérdés
Igazából sehol nem találok olyan munkát ahol nem nagyon van kapcsolatom emberekkel. Nem teljesen mondanám azt, hogy antiszociális vagyok, csak sokszor már viszolygok az emberektől, és úgy gondolom valami olyan hely kellene ahol egyedül vagyok, és nagyon kevés emberrel kell kommunikálni.

2023. aug. 26. 04:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Menj el kamionozni.
2023. aug. 26. 07:29
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Miert volt rossz a gyari munka?
2023. aug. 26. 07:49
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

10-es kommenttel tökéletesen egyetértek. Szóról szóra ezek idegesítenek engem is a munkahelyekben. Konkrétan hányingerem van már ezektől.

Kamionost lepontozták, pedig szerintem jó, út közben szabad vagy, egyedül. Vagy könyvelő, pályázatíró vállalkozásban. Informatikus. Iroda sem rossz, ha találsz olyat, ahol egyedül vagy max 1 kollégával van egy kis zugod és nincs más mozgás.

Sosem voltam nagy társasági ember, de én a munkahelyeimnek köszönhetően utáltam meg totálisan a közösséget és embereket.

2023. aug. 26. 09:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Barlang portás
2023. aug. 26. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Társasház takarító.
2023. aug. 26. 12:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Író, fordító, ami nagyon neki illik. Újságkihordó. Valami home office-os téma.
2023. aug. 26. 12:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Világvégeváró kisiparos
2023. aug. 26. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!