Egy olyan munkahelyi csapatban (HR), ahol sok fiatal nő van, szinte biztos a rivalizálás és ellentétek kialakulása?
Figyelt kérdés
A kollégák évek óta kollégák. Jelentős részük 20 és 35 év közötti. Milyenek az esélyek arra, hogy az évek során békés, nyugodt, kölcsönös támogatással történő együttműködés áll fenn?2023. aug. 24. 19:08
A kérdező szavazást indított:
Jó esély van arra, hogy békés közeg lesz, ha már kívülről is rendesnek tűnik
50-50%, nem lehet tudni előre.
Nők évekig összezárva egy terembe? Szinte garantálható, hogy idővel kialakul a kavarás, uszítás, ellentétek, versengés, irigység, pletykálás.
21 szavazat
1/6 anonim válasza:
Miért vagy így rákattanva a nők rivalizálása témára?
2/6 anonim válasza:
HR-en dolgozó nő vagyok, eddig két munkahelyem volt, sosem tapasztaltam ezt. Mindig jó közegben dolgoztam. Ez a rivalizálás meg szarkavarás dolog inkább a gyári munkás 70-es IQ-jú nőkre jellemző, nem értelmiségiekre…
3/6 anonim válasza:
Humán terület tényleg figyelmet igényel munkavégzés szempontjából bárhol, nem kell nőknek lenni, hogy emberekkel kapcsolatos problémák merüljenek fel sorozatosan. ;)
4/6 anonim válasza:
Dolgoztam ilyen tyúkólban, 2 perccel bemutatkozás után már pletykáltak a többiekről. Szerencsére hamar elkönyveltek antiszocnak és békén hagytak :D
5/6 anonim válasza:
Ahol egynél több ember dolgozik együtt, ott rivalizálás lesz. Ahol kettőnél több, ott klikkesedés is.
6/6 anonim válasza:
HR-en diplomások dolgoznak jellemzően. Ez a gyerekes viselkedés max.lent a gyártósoron jellemző, szal nem a nők a ludasok, hanem te vagy 💩 , műveletlen közegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!