Miért nem vették észre a parfümömet a kollégák?
Mert nem érdekli őket.
Meg nem szerencsés munkahelyen parfümtől bűzleni.
Ha mellém ültél volna, felpattantam volna a székemből, mert utálom a parfümszagot, nekem mindegy hogy drága vagy olcsó hamisítvány pacsuli.
Jóban vagy amúgy velük? Akit nem érdekelsz az nem fogja megjegyezni/megdicsérni, hogy milyen jó az illatod. Akivel jó a viszonyod az tuti. (Tapasztalat).
Ezek a parfümök is változóak. Én mindig EDP-t veszek mindenből ami tartósabb. A neten hiába írják, hogy pfuuu 10-12-16 órán át érezni, nem igaz.. (magadon amúgy sem érzed mert hozzászokik az orrod)
nevesebb gyártók parfümjeit szoktam venni mindig (dior, victor&rolf, paco rabanne,versace stb..) de ezek se bírnak olyan sok időt. De bőrödtől is függ az illat/tartósság.
De ha pont előtte fújtad be magad akkor tényleg az lehetett a baj, hogy undorítóan tömény illatú voltál ami taszító.
Fül mögé 1-1+ 1 csuklóra összedörzsölve a másikkal (vagy hajra). Bőven sok, ezt is mielőtt emberek közé mész min. fél órával előtte.
(Nem vagyok szakértő de én így szoktam és ez így tökéletes)
Szóval akkor mindenkivel “nagyon jóban vagy” alias mindenki is lesz*r de elvárod, hogy megjegyezzék, hogy jó az illatod amikor olyan töményen hányinger keltőre fújtad magad amennyire csak lehet?
Imádom az ilyen embereket. Személyiség=0, viszony a kollégákkal=0 de ha változtat valamit akkor kezdjék el ajnározni mert “atyaúristenezbevanparfümözve”.
Ne az illatodon/szagodon változtass hanem a személyiségeden/kapcsolatodon a kollégákkal.
Számomra taszító amikor a kis semmi/senkin (már ismeretlenül ránézve /megérezve is) érzek egy tömény parfüm illatot. Kicseszettül nem illik hozzá de megveszi és befújja magát mert há’ ez aztán jó és több leszek tőle. Nem… a parfümnek kicsit illenie is kell hozzád. Nyugodtabb csendesebb emberhez lágy nem tolakodó illat (pl citrusos), nagyszájú dumagéphez pedig erősebb tolakodó illat (fűszeres, erős).
Mielőtt parfümöt veszel ezt is érdemes figyelembe venni, az illatod sok minden sugall és ha nem passzol a látottakhoz elég ellentétes dolgokat tud kiváltani.
+ van téli és nyári illat ami teljesen máshogy érződik ha ellentétes hőmérsékletben használod.
Olvass utánna kicsit, aztán ha van egy kis önismereted és sütnivalód akkor rá fogsz jönni. Vagy csak simán vedd meg a dm-es diesel EDT-t aztán fújd be magad napi 2x ami mind1 kin mint mikor van teljesen ugyanaz a standard illat mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!