Szerintetek szembesítsem a barátnőmet, hogy tudom, hogy használja a parfümömet kérdés nélkül, ha. A többi lent?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet, van egy parfümöm, amit csak különleges alkalmakkor használok és észrevettem már rég, hogy lassan, de biztosan fogy. Szerettem volna azt hinni, hogy nem a lakótársam fújogatja kérés nélkül magára, hanem hogy rosszul van lezárva és valamilyen módon párolog. Ahhoz, hogy kiderítsem, hogy mi lehet késsel zsírt vettem le a szájfényemről és egy vékony, egyenletes, sík réteggel bekentem a parfümöm szórófejének a tetejét. Pár nap múlva ellenőriztem és láttam, hogy van rajta ujjlenyomat. Talán betegnek tartotok emiatt, de engem rendkívül bánt, ha valaki sunyi és "hülyének néznek". Ha megkérdezné, bármikor használhatná, még neki is adom, nem vagyok irigy. Viszont ez a lány olyan, hogy rengeteg ajándékot hoz nekem, mindig meglep valami aprósággal, kedves velem, figyelmes így annyira nincs szívem leteremteni, mert tudom, hogy megsértődne. Szerintetek szóljak neki a dologról, hogy csúnya dolog és rosszul esik, hogy nem kérdezett meg engem a használatról, vagy inkább hallgassak, mert nem éri meg emiatt civakodni és tegyem egy olyan helyre, ahol csak én találom meg?2016. ápr. 30. 12:33
1/9 anonim válasza:
Szerintem tedd el, ahol nem találja meg.
2/9 anonim válasza:
Istenem, megint ez a női túlbonyolítás, én is nő vagyok, de nem értem ezt "magunkban": mi a bánatos lótúrónak nyomoztál, ha nincs konkrét terved arra, hogy mit kezdesz majd az igazsággal?
Másik meg, hogy minek nyomoztál, egyszerűbb lett volna lazán megkérdezni, hogy "nagyon fogy a parfümöm, pedig én alkalmakra tartogatom, te használod?" És ha igent mond, akkor ugyanígy lazán elmondod, hogy neked ez kincs, nehari, de ne tegye... ha meg nemet, akkor közlöd, hogy hát akkor biztos párolog, szóval most jó alaposan "leplombálod" és celluxxal, fóliával, akármivel lezárod, akkor már nem fáradna vele, hogy használja.
3/9 anonim válasza:
Ha Szerinted kedves és figyelmes veled, akkor miért nyomozol utána? Mennyibe került az a parfüm? Érezted már rajta a parfümödnek az illatát, vagy valamelyik ruháján?
5/9 anonim válasza:
Ha meg kedves és nem drága a parfüm add neki és mond,hogy láttam,hogy tetszik az illat: Legyen a tiéd! - érteni fogja.
7/9 A kérdező kommentje:
Neki is ugyanilyen parfüme van, mint nekem, együtt vettük, csak ő úgy gondolja, hogy amíg nem figyelek oda, addig nem a sajátját pazarolja inkább.
2016. máj. 1. 08:28
8/9 anonim válasza:
En megmondom a tutit...:'D
Kerdezd meg told: "He Te csilla.....neked is fojton parolog a parfumod? Nem Jo a szigeteles?
9/9 anonim válasza:
én olyat hallottam, hogy főnököméknél lopott a bejárónő az arckréméből, mindig fogyott. Csaj belerakott belülről egy cetlit, hogy x néni, legyen szíves ne használja! A nő meg fel volt háborodva rajta, hogy őt gyanúsítják!! Na, de hogy ezt elolvassa, ki kellett nyitnia a krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!