Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melegek, akik gyárban dolgozna...

Melegek, akik gyárban dolgoznak!Felvállaljátok magatokat, vagy titkoljátok?

Figyelt kérdés
Érdemes felvállalnia magát az embernek olyan munkahelyen, ahol nem csak értelmiségi, művelt emberek dolgoznak?
2023. aug. 23. 08:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Volt olyan nő ismerősöm is, aki fiatal, és elmondta, hogy 5 éve nincs párja.

De hát miért?

Vagy van-e gyereke, ő pedig nem is akart.

De hát már 35 vagy, mikor akarsz?

És magyarázkodjon egy idegennek. . .

2023. aug. 23. 12:55
 22/26 anonim ***** válasza:
De miért kéne magyarázkodni bármiért is?
2023. aug. 23. 13:10
 23/26 A kérdező kommentje:

Ha nem válaszol, kitér a válaszadás elöl, akkor "nagyképű" vagy, és azért fognak bsztatni.

2023. aug. 23. 13:16
 24/26 anonim ***** válasza:

20: Irodákban lehet, hogy így játszódik le, de gyárakban, segédmunkákban és hasonló munkakörökben mások a "szabályok". Ott, ha azt feleled, hogy van, kérhetik, hogy mutass róla fényképet. (Amikor én dolgoztam, még nem igazán voltak okostelefonok. Ma már viszont símán el tudom képzelni.) Valamint megkérdezhetik, hogy milyen pózban szoktátok csinálni, és hasonlóakat.

Ha pedig, elmondod, hogy nincs senkid, akkor rendszeresen kérdezgetik, hogy mikor szedsz már végre össze valakit, egyenesen terrorizálnak a témával.

2023. aug. 23. 13:23
 25/26 A kérdező kommentje:

Te jó ég.

Képet mutatni?

Na, ez már bizarr, minek?

Kiveri rá?

Max a kutyusomról mutatnék képet.

2023. aug. 23. 13:27
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy általánosságban azt gondolom, hogy a magánéletem a magánéletem, másoknak aabból annyit mutatok meg, amennyi feltétlenül szükséges.
2023. aug. 25. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!