Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melegek, akik gyárban dolgozna...

Melegek, akik gyárban dolgoznak!Felvállaljátok magatokat, vagy titkoljátok?

Figyelt kérdés
Érdemes felvállalnia magát az embernek olyan munkahelyen, ahol nem csak értelmiségi, művelt emberek dolgoznak?
2023. aug. 23. 08:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem mondanám el. Egy nagy amerikai multinál vagyok, ahol külön tréningek vannak arra, hogy a szexuális orientáció, nem, identitás, bőrszín, rassz, vallási nézet, stb. alapján tilos diszkriminálni és súlyos büntetések járnak az ezekre vonatkozó negatív megjegyzésekért, de itt sem mondtam el konkrétan, hanem elvittem a párom a céges rendezvényre, ahogy mindenki más, és mivel a megfelelő intelligenciahányadossal rendelkező egyéneken kívül nem vesznek fel minden agyhalott idiótát, akik közül rengeteg megtalálható az általad említett munkahelyeken, ezért nem igazán érdekelte őket.
2023. aug. 23. 11:55
 12/26 anonim ***** válasza:

5#, négyes vagyok.

Miért kérdeznének rá? Nem beszélek a hálószobai magánügyeimről, és tudtommal kívülről sem hasonlítok valami ufóra. Senki nem kérdezte még meg tőlem, hogy te ilyen izé, olyan vagy? Mert eleve nincs is miből ezt gondolniuk. Én pedig nem reklámozom.

2023. aug. 23. 11:57
 13/26 anonim ***** válasza:

Én aszexuális vagyok. Valahogy rájöttek (szerintem valami facebookos megosztásomból vagy látták milyen csoportokban vagyok, passz). A kiéhezett zsírdisznók a küldetésüknek érezték hogy megdugjanak. Tuti azért vagyok aszex, mert nem dugtak még meg. Majd ő, a Pamela Anderson csöcsű trottyos megmutatja mi az élvezet. 50 shades of Parizelbimbók.

A nők beképzeltnek/prűdnek tartottak, főleg amelyiknek az anyaság a személyisége.

Tehát én tuti nem mondanám el.

Azóta privát a profilom és nem jelölök vissza munkatársakat.

2023. aug. 23. 12:15
 14/26 A kérdező kommentje:

Igen, nem érdemes közösségi oldalon visszajelölni.

Több meleg ismerősömnek van fantázia névvel profilja, ott csak melegek jelölik be.

2023. aug. 23. 12:21
 15/26 A kérdező kommentje:

Miért kérdeznek rá?

Mert ilyen helyeken a tapintat nem az erősségük.

Sőt a saját életükről mesélnek, nekem ez is gond lenne, hogy mást hallgassak, mert nem érdekel más élete.

Anyám ilyen helyen dolgozik és meséli miket osztanak meg egymással.

Ki a párja, anyja, apja, gyerekei, kivel él, hol él, miért nem itt él, stb.

Sőt olyat is olvastam, hogy azt is kinézik, aki a szüleivel él.

2023. aug. 23. 12:25
 16/26 anonim ***** válasza:

15#, nem érted. Mi alapján kérdeznének rá, ha én mondjuk nem osztok meg ilyen dolgokat Facebookon, nem beszélek senkivel a munkahelyen szex témáról. Akkor miért kérdeznének egyáltalán?

Minden munkahelyen megy a pletyka, attól még ha én nem mondom el magamról, hogy lilát sz$rok reggelente, akkor azt a kutya sem fogja firtatni.

2023. aug. 23. 12:33
 17/26 anonim ***** válasza:
16: Ha nem beszélsz magadról a szexről, akkor előbb-utóbb úgyis kérdezni fognak rola. És figyelik a reakciódat, hogy nem-e csak kamuválaszt adsz, meg ilyenek.
2023. aug. 23. 12:41
 18/26 anonim ***** válasza:
magadról=magadtól
2023. aug. 23. 12:42
 19/26 anonim ***** válasza:
rola=róla
2023. aug. 23. 12:42
 20/26 anonim ***** válasza:

Oké, játszuk el a kíváncsi kollégát:

- van férjed, barátod, urad?

- van.

- mióta?

- 10 éve

- na az jó. Gyerek?

- Nincs.

- majd lesz.

- majd azt meglátjuk még.

- pedig jó dolog.

- valakinél igen. Mi még meglátjuk, egyelőre nem.

Beszélgetés vége. Meleg verzió:

- van pasid?

- nincs

- niincs? Hogyhogy?

- hát úgy, hogy nincs. Nem mindenkinek van.

- olyan sincs, aki tetszik?

- nincs.

- az nagy kár.

- hát ez van.

Beszélgetés vége.

2023. aug. 23. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!