Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudom megérteni, miért...

Nem tudom megérteni, miért kell kirúgni egy embert a munkahelyéről, ha jól megy a cégnek és jó munkaerő, nem okoz kárt a cégnek?

Figyelt kérdés
Magyarázzátok el nekem ezt a jelenséget, mert én butaságnak tartom és azt kell gondoljam negatívan, hogy túlságosan érzékenyek azok az emberek, akik foglalkoztatják a munkavállalót és érzelmi állapotuk alapján döntenek emberi életek sorsáról és túlságosan gyerekes ez a viselkedés a 21. században Magyarországon Európában!

2023. aug. 23. 07:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet hogy valójában nem megy jól a cégnek, nem jó munkaerő, akiről szó van és/vagy bizony kárt okoz a cégnek
2023. aug. 23. 07:18
 2/12 Camorri ***** válasza:
100%

Lehet hogy előreláthatólag nem kell az a fajta szakképzettség a cégnek, pl projektmunka vége közeleg vagy nem sikerült olyan projektet szerezni a következő időszakra.

Vagy valahova máshova akarja koncentrálni a munkaerőt amihez ennek az embernek nincs szakképesítése.

Vagy olcsóbban akar ugyan ilyen munkaerőt.

2023. aug. 23. 07:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Részletezd a konkrét helyzetet.

Kismillió oka lehet, hogy valakit kirúgnak

2023. aug. 23. 07:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Például kirúgták Pálffy Istvánt a Hír Tv-től.
2023. aug. 23. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:
#4: Ezen mit nem lehet érteni? Ennyire egyértelmű kirúgás nem sok volt mostanában.
2023. aug. 24. 06:50
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ösnek: Mintha ez egy olyan természetes dolog lenne, minden mehet tovább a saját rendje szerint, nem probléma, majd lesz másik ember. Nem gond, ez az ember lehet nem talál másikat, esetleg meghal, bár nem hiszem. Nem. Emellett elsiklik mindenki, ez gyerekes munkáltatói viselkedés. Ez elfogadhatatlan. Felháborító. Butaság. Ez a magyar munka világának butasága. Amíg ez így létezik, ne akarjon senki jobbat ebbe az országba! Ez a véleményem.
2023. aug. 24. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: Miért is? Az megvan, hogy pontosan miért rúgták ki? Elolvastad legalább a kivonatát annak mit mondott?

2023. aug. 24. 13:19
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os: Elolvastam. Hibázott és ezért ki kell rúgni mert egyszer hibázott?
2023. aug. 24. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: egyszer is lehet akkorát hibázni, hogy ez legyen a következménye. Ez pedig egyértelműen az a kategória. Nem akarok nagyon moralizálni, de szerinted normális ember kellene hogy azonosuljon azzal az állásponttal, amit képviselt?
2023. aug. 25. 07:11
 10/12 A kérdező kommentje:
István csak elmondta, amit egy orvos mondana egy beteg emberről.
2023. aug. 26. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!