Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 általánossal fel vesznek...

8 általánossal fel vesznek majd valahova, olyan fizetésel amiből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Mielött leszólna valaki, nem azért nem megyek tovább tanuli mert olyan kedvem van, hanem egyéb sulis traumák miatt.

Szóval ha gyárba pl fel vesznek, és 3 műszakban dolgozom, akkor megtudnék élni normálisan? Vagy milyen helyre vennének fel még, esetleg árúházba árúfeltöltőnek? Egyáltalán mennyi esély van rá hogy felvesznek valahova, és fizetnek annyit hogy megtudjak élni koldulás nélkűl?

Előre is köszi mindenkinek!

2023. aug. 21. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Az éjszakai melót nem javaslom. Szóval az ilyen 3 műszakot vállald be, ha nagyon kell, de ne ez legyen a végleges.

És amúgy lényegében ilyesmi munkákat tudsz elvállalni, fizikai melókat.

Legjobb lenne talán, ha tudnál rendesen sulizni, és akkor diákmunkákra menni mellette. Azok rugalmasabbak.

Illetve suliban olyan szakmát tanulj, amivel tudsz kezdeni valamit. Most sok ilyen ipari céget hoznak ide, ahova kellenek a szakmák. CNC marós, hegesztő, ilyesmi. De traktorozással, pékeskedéssel, villanyászkodással se járnál rosszul. Nézz szét, kérdezd meg a környékbeli gyárakat, mire van szükség, vagy gondolj nagyobbat, és válassz olyan szakmát, amivel akár külföldön is el lehet helyezkedni.

Lényeg a lényeg, hogy a 8 áltival hosszú távon nem igazán fog működni a dolog.

2023. aug. 22. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 10-12 óràzol, akkor meg lehet élni, de hidd el hosszutávon bele fogsz dögleni, 40 éves kortól olyan fájdalmaid, panaszaid lesznek…
2023. aug. 22. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a 8 általános sincs meg, valószínűleg már nem is lesz meg, 43 éves vagyok. Mindig gyárban voltam meg vagyok is, ismeretség által vettek csak fel. Tapasztalatból mondom hogy igaza van az előttem szóló 12esnek.
2023. aug. 22. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13-as! Sose késő semmi!
2023. aug. 22. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Azért ennyi idő alatt már illett volna befejezni...
2023. aug. 25. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!