Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennének a Lynx gyalogságba...

Mennének a Lynx gyalogságba ~730 ezres fizetésért?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az egyik heti témám. A csajommal arra jutottunk hogy ez egy jel hogy találjak egy "normális" állást. Ha ő nem lenne talán már ma elmentem volna előszűrésre....
2023. aug. 17. 16:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is szívesen mennék, de van 1-2 visszatartó ok.

Ennyire szeretnél menni, hogy a heti témád? Mit dolgozol, hogy nem vagy azzal elégedett?

2023. aug. 17. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Neked mik a visszatartó okaid?

Hát, ez egy biztos fizetés és kb. pont annyi amennyit célként kitűztem magamnak mint következő fizetés.

Ami elég reménytelennek tűnik, a mostani helyemen már fegyelmivel fenyegetnek, új hely meg még nincs, hiába jelentkezek naponta 5-re egy rohadt állásinterjúm nem volt eddig.

Multis irodai szolga vagyok, mindig is gyűlöltem, az elmúlt pár év tette be végleg a kaput.

A seregben legalább nincs ez az alakoskodó jópofizás, a parancs az parancs, meg kell csinálni. Ha sz*patnak az egyértelmű.

Itt meg hajtasz a legjobb szándékkal és akkor tesznek keresztbe a legg*cibb módon.

De mondom, a biztos pénz, biztos keretek a fő motivátor.

2023. aug. 17. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
akkor se mennék ha 100 milliárdos fizetés lenne
2023. aug. 17. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Soha. Egyrészt, ez a bruttó 730 ezres fizetés egy nagyszerű marketing fogás - gyanítom, az apróbetűs résszel majd a szerződés megkötésekor szembesülnek a palimadarak. Másrészt, most komolyan, tankot vezetni? Meg sem kérdezek olyat hogy ugyan a magyaroknak mégis mi a fenének tank (hisz már a big boss commandante is megmondta hogy lynx zászlóalj tagjai végig csak gyakorlatozni fognak), de azért ajánlom, hogy aki jelentkezne tankot vezetni, az előtte nézzen meg egyet közelről, esetleg üljön is be egybe
2023. aug. 17. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
nem. Előre lépek és nem vissza
2023. aug. 17. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, Norvégiának minek kell tank? Nyílván nem azért mert bárki megtámadná őket a közeljövőben. De leginkább azért nem mert költenek rá hogy ez így is maradjon. NATO tagság, fegyverek, személyzet, kiképzés... ilyen apróságok.
2023. aug. 17. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a Lynx gyalogság?
2023. aug. 17. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kevés a fizu amit ajánlanak.
2023. aug. 18. 06:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Nettóban most is keresek ennyit és irodában ülök érte.
2023. aug. 18. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!