Érdemes lehet már most elkezdenem munka után nézni?
Figyelt kérdés
Jövő március közepén fog lejárni a határozott időre kötött szerződésem, a kolléganőn múlik, hogy visszajön-e a szülési szabadságról. Érdemes lenne már vajon most elkezdenem nézelődni?2023. aug. 17. 13:22
1/9 anonim válasza:
És ha találsz új helyet heteken belül, akkor mit csinálsz? Nem hiszem, hogy márciusig várnának rád.
Nézelődni persze lehet
2/9 anonim válasza:
Hát, hogyha csak márciustól akarsz új munkát, akkor felesleges most állásra jelentkezni, mert nincs az a cég, ami félévre előre veszi fel az alkalmazottakat, szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit azért félek... Ezelőtt is szenvedtem vagy 3 hónapot, mire ide el tudtam jönni.
2023. aug. 17. 13:40
4/9 anonim válasza:
Nézelődni igen, hogy lásd,milyen a piac, de jelentkezni még korai.
5/9 anonim válasza:
nézelődj, lehet több fizut kapnál máshol.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, ami tuti, hogy kimegyek októberben az állásbörzére személyesen. Nem keresek rosszul, de egy 50-60 nettóval többet szerintem ki tudnék hozni a helyzetből.
2023. aug. 17. 14:12
7/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges, nem fognak várni rád fél évet. Pláne, ha ennyire nem vagy kelendő
A határozott idejű szerződés felmondásának nézz utána azért
8/9 anonim válasza:
Én legkorábban januárban feküdnék rá komolyabban a témára. Nem kell az utolsó napig húzni a dolgot,de idén még nagyon korai lenne.
9/9 Szaszi98 válasza:
Helyedben én igen elkezdenem a keresgelest, mert évekbe is beletelhet mire találsz állást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!