Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri rendőrjárőrnek menni?

Megéri rendőrjárőrnek menni?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen Titeket, hogy normálisan válaszoljatok, ne úgy, mint egyes kérdések alatt, és hagyjátok ki a politikát!

Szeretnék egyetemre is menni, előtte javítanom kell az érettségin, mérnökinfóra akarok menni Szegedre! Megéri előtte rendőrnek lennem?

2023. aug. 17. 11:56
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Kérlek tudnátok Békésen vagy Békéscsabán munkát találni akkor? Elvesztettem a reményem, szinte sehonnan nem jeleznek vissza, és már elegem van. Gyárba semmiképp nem akarok menni.
2023. aug. 17. 17:19
 32/42 anonim ***** válasza:

#30 Szívesen válaszolnék neked itt is ha tudnék, csak igazából én egy laikus, szimpa hírfogyasztó vagyok, és semmi több. Az hogy az elmúlt pár év történéseiből felzárkóztassalak, nekem is komoly utánajárást igényelne, újraolvasva és visszakeresve sokmindent. Közel sem vagyok szakértője a témának, csak feltűnt hogy egyre több rendőr mondott fel covid után, egyre kevesebben vannak évről évre (ennek a számadatait is hírekben láttam, szintén visszakereshető de fejből nem tudom), a hazai közállapotok pedig egyre inkább vadulnak. És hát az őket ért támadások is sűrűsödnek. Az se véletlen hogy mostanra ha kicsit is veszélyesebbnek igérkező helyzet van, pl fegyver lehet az elkövetőnél, egyből a tek-et küldik.

Szóval én ennél többet csak jelentős utánajárással tudnék mondani, inkább lepasszolnám a lehetőséget olyannak, aki jobban képben van a kialakult helyzettel. Egyébként szerintem te egy exrendőrrel való beszélgetéssel járnál a legjobban, ő tudná a legreálisabban és hitelesebben átadni, hogy milyen bajok vannak mostanra testületileg és politikailag, és hogy pl ő miért szerelt le. És hogy mi volt régebben, és milyen a jelen.

2023. aug. 17. 17:40
 33/42 anonim ***** válasza:

Elromlott a google?

[link]

Nincs hova lejáratni a kormányt?

50% körül van még mindig a támogatottságuk...

2023. aug. 18. 07:24
 34/42 anonim ***** válasza:

33

Nem a teljes népességben. Az, hogy valaki nem hajlandó a másikakra sem szavazni, nem jelenti, hogy a kormányt támogatja. Sőt!

2023. aug. 18. 07:33
 35/42 anonim ***** válasza:

#34: Jelen választási rendszerben, ha nem megy el szavazni, akkor a kormányt támogatja...

Egyébként meg kb. mindegy, hogy a biztos választókat nézzük vagy a teljes népességet, az dönt aki elmegy szavazni, így a számok oda húznak majd a biztos szavazók felé.

Ezért is kellene korlátozni a választási jogot és kötelezővé tenni a részvételt. De a mai világban ez gyakorlatilag lehetetlen felvetés.

2023. aug. 18. 07:38
 36/42 anonim ***** válasza:

Mert a jelen választási rendszer a csalásra épül, ahogyan Kövér László is kijelentette.

Ha írta volna, hogy a biztos szavazók körében, egy szót sem szólok, de anélkül sajnos nagyon félrevezető és hazug kijelentés az az 50%-os támogatottság.

Kötelezővé ne tedd, mert nem mindig van kire jó szívvel szavazni.

2023. aug. 18. 08:17
 37/42 anonim ***** válasza:

35

Júliusban a Fidesz támogatottsága 31%, míg a biztos szavazók körében 46. Írhatott volna mondjuk 63-at is, hiszen tudjuk, hogy a 49 az új 67!

:DDD Magyarország, így (nem) szeretlek!

2023. aug. 18. 08:19
 38/42 anonim ***** válasza:
#36: Aki nem szavaz, az a jelenlegi rendzsert támogatja ezért kellene kötelezőnek lenni
2023. aug. 18. 09:08
 39/42 anonim ***** válasza:

25 évesen hogy dolgoztál csak 10 hónapot úgy, hogy nem is jártál egyetemre, csak tervezed? Amint megszűnt a közoktatásban a jogviszonyod és nem jártál semmilyen nappali képzésre, úgy a társadalombiztosításod se volt intézve. Ez azt jelentené, hogy (ha nem fizetted) kb. 6 évig nem voltál biztosítva? És honnan volt emellett pénzed? Azért ez elég furán hangzik.

Amúgy miért akarsz rendőr lenni? Ezt nem lehet politika nélkül tárgyalni. Ezt a rezsimet akarod szolgálni?

2023. aug. 18. 22:22
 40/42 anonim ***** válasza:
Mi a végzettséged egyáltalán? Érettségi? Azzal azért nem csak gyárban tudnál elhelyezkedni.
2023. aug. 18. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!