Nem röhejes, amikor valaki otthonról “dolgozik” és panaszkodik, hogy nehéz napja volt?
Figyelt kérdés
Lehet bejárni, vagy gyárba menni dolgozni 10 órát és akkor a nehéz nap új értelmet nyer2023. aug. 14. 18:51
11/16 anonim válasza:
Betennélek egy ügyfélszolgálatos műszakba... Mikor napi 8 órát hallgatod hogy "TE INKOMPETENS ÉLETTELEN SZ*RDARAB HA ENNYI ESZED SINCS HOGY EZT MEGOLDD AKKOR ANYÁDNAK INKÁBB A LÉPCSŐRE KELLETT VOLNA KIKÖPNIE TEEEEE SENKIHÁZI R*HADÉK" sokszor olyan problémák miatt amiket A) te nem tudsz megoldani mert mondjuk központi rendszerhiba okozza B) a telefonáló tett tönkre valamit de az istennek sem akarja beismerni. És ezek ellenére neked higgadtan és barátságosan kell reagálni mindenre, különben kirúgnak. Dolgoztam gyárban, nyári hőségben, hosszú gatyában, 3 műszakban, többezer darabokat gyártva. Bármikor szívesebben állok be a szalag mellé egy home office ügyfélszolgálatos meló helyett.
12/16 anonim válasza:
Persze, mert megint csak a soron 8 általánossal sorvadni a munka...
13/16 anonim válasza:
Még egy, a szellemi munkát lenéző,hergelő kérdés... Képzeld,igen, nagyon is el lehet fáradni home office -ban is. Fogd fel, hogy a home office nem a fenékvakarást köszi☺️
15/16 Metionin válasza:
Nem. Van olyan nap, amikor pisilni is alig tudok felállni a 8 óra alatt de az ebédszünetem is olykor kimarad, annyi meló van. Fárad a szemem, az agyam, beáll a hátam. Évekig dolgoztam gyárakban is amíg diák voltam, nem hébe-hóba, hanem folyamatosan, főleg éjszakában. Másképpen fáraszt a kettő de fáraszt és ez tény. Amúgy dolgoztam egy ügyfélszolgálatban anno, amit éjszakai gyári munkáért hagytam ott, mert az utóbbi kevésbé fárasztott.
16/16 anonim válasza:
Nem röhejes, mert nehéz sokféleképpen lehet egy munka. Lehet lelkileg megterhelő, lehet szellemileg megterhelő, lehet fizikailag megterhelő. Nem feltétlen csak akkor lehet nehéz napja vkinek, ha bebumlizik a munkahelyére meg kétkezi munkát végez. Megmondom őszintén, engem pl. a stressz, a másnak való negatív kritika adása, a csapatban alám beosztott kolléga ordas hibája miatti felelősségvállalás jobban megterhel, mint a fizikai munka (tudom, mert a másik oldalon is álltam). És sosem értettem ezt a f...méregetést, amikor vki elkezd azon vekengedni, hogy "a másik hogy mer szenvedni, ha én szerintem jobban szenvedek". Dedó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!