Bruttó 1 millió forintos fizetés jónak számít Magyarországon?
Jelentősen átlag feletti, de azért nem annyira ritka, bizonyos területeken ennél nagyobb fizetések is teljesen normálisak.
Én szó nélkül aláírnám, nekem ez 50%-os emelést jelentene.
"Ha valakinek nem elég a bruttó 1 millió"
Miért elégedne meg vele, ha kereshet ennél többet is?
Én nekem nem lenne elég, a szakmámban Magyarországon 2-2.5 millió bruttót is meglehet keresni.
Bruttó 1 millióból nem lesz saját házam, lakásom, 40-50 éves koromra anyagilag független életem és én erre törekszem, mivel semmit nem kaptam a szüleimtől, így minden energiámmal ezen vagyok, hogy ezt megteremtsem a semmiből.
Ahhoz hülye vagyok, hogy vállalkozzak, szerencsére az agyam jó, még nagyobb szerencsémre ami érdekelt fiatalon, azzal mint kiderült sok pénzt lehet keresni..
Sokan persze azzal jönnek, hogy jó nekem, sokat keresek, csak nyomkodni kell az egeret meg a billentyűzetet stb.. Volt aki azt mondta, hogy a munkám annyi, hogy pendrive-okat dugok be, meg húzok ki... Hát ez a közhiedelem a szoftverfejlesztőkről.. Nyilván ez a legalja szint, akik ezen a véleményen vannak.
Nem nagy szám, mint előttem írta valaki, ez arra elég, hogy megélj, de ebből sosem leszel független, még 60 évesen is dolgoznod kell, annyit nem lehet félretenni belőle, hogy középkorúként már ne kényszerből dolgozz.
Arra elég viszont, hogy felesleges dolgokra elszórd, pl drága parfüm, stb. .
Annyi, hogy egykulcsos adóval szinte alig fizet adót ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!