Az alábbi módon lehet dolgozni?
Roviden
Folyoszámlám ingyenes mert bankkartyaval vasarolok megvan a havi 5 alkalom simán. A kártya éves dija 5000 ft (évente automatikusan cserélik asszem a bankkártyát vagy x évente? Ez atszamolva 416 ft/hó a kartyadij)
A munkanelkuli biztositasom 3 ezer valamennyi, talan 3076 ft. Nem nézem most meg pontosan.
A hitelkartya díja 738 ft/hó de mivel kapok ajandék 10 ezret ez fedez durvan 1.5 díjat tehát 1.5 évig ingyenes.
Én az OTP-nél vagyok, de bánom.
Hány forintig érdemes a R-nél lenni?
Lehet az otp nek is vannak jó kondíciói. Azt nem ismerem.
Mert en szamlanyitasnal csak azt néztem melyik a legolcsóbb. A raiffeisen meg nem von le semmit ha vásárolok a kártyával.
A kérdést nem èrtem amugy
Igen havi 3000 valamennyi es ha 60 napon tul vagy munkanelkuli akkor kapsz 250 et aztan masik honapban megint 250 et.
Plusz ugye a munkanelkuli segely majd aktiv koruak támogatása vagy mi.
Aztan inkabb dolgozz.
Ezek nekem vészesetre kellenek csak nem "játszani"
Bakker te még 30 ezret is kapsz ha szamlát nyitsz náluk.
Nagyon promociozik a raiffeisen mindig hogy fennt tudjon maradni:)
Lehet azt kene csinalnom hogy megszuntetem a folyoszamlam es nyitni náluk újat mondjuk másik csomagban es akkor en is megkapom a 30 at
A raifeissen bank az ilyen nagyon. Nagyon versenyeznek.
Köszönöm 18-as!
Ha új bankhoz megyek, akkor tényleg kapok csak úgy 30 ezer forintot a semmiért? Miért? Milyen feltétele van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!