Igent mondtam egy nyári diákmunkára de már meg bántam, nem tetszik. Megvan kötve a szerződésem a céggel, lehetséges, hogy valamilyen úton módon fel bontsák és ne kelljen mennem dolgozni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 21:38
1/10 anonim válasza:
Mi van a szerződésben a felmondásra vonatkozóan?
2/10 anonim válasza:
Megmondod, hogy többet nem mész. Szerintem nem rabszolgasítottak.
3/10 anonim válasza:
A szerződést gondolom úgy írtad alá hogy elolvastad mit tartalmaz, hiszen nem vagy egy idióta aki bármit aláír amit elé tesznek. Szóval mit tartalmaz a felmondásra vonatkozó rész?
5/10 anonim válasza:
Mi van a szerződésben? Anélkül nehéz bármit is mondani.
Egyébként a legtöbb diákmunkánál a szerződésktés önmagában nem szokott kötelezni semmire, ott csak elfogadod a feltételeket. Ha "ráérést" adsz le, akkor pedig szokott lenni egy lemondási idő ami szövetkezetenként változik és általában 2-5 nap.
Ha nem mondod le időben vagy menned kell vagy levonnak tőled egy bizonyos összeget
6/10 anonim válasza:
megbántam
meg van kötve
úton-módon
felbontsák
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem mondhat fel "csakúgy"
8/10 anonim válasza:
7# Már miért nem? Melyik törvény tiltja?
9/10 A kérdező kommentje:
Az a helyezet, h hülye voltam mert egy rokon írta alá az én nevemben amikor én külföldön voltam, és én még nem kaptam a kezembe a szerződést, de már rajta vagyok az ügyön. Köszi mindenkinek a segítséget.:)
2023. júl. 10. 22:50
10/10 anonim válasza:
"mert egy rokon írta alá az én nevemben amikor én külföldön voltam,"
HOPPÁ! Meghatalmazás nélkül? Mert ha igen, akkor az kimeríti az aláírás hamisítás fogalmát. Így a szerződés nem is érvényes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!