Fel szeretnék mondani,hogyan tovább? Bővebben lent.
Másfél éve dolgozom ezen a munkahelyen, de most jönnek ki a buktatók.
A főnök a vendégek előtt lealáz, őskáosz a munkarend, A kollégákban semmi kollegialitás nincs.
8-10 órákat dolgozunk. Hivatalos szünetet nem kapunk, nem tudok enni, inni. Wc-re is nagy nehezen rohanva tudok elmenni...
Ezzel még nem is lenne baj, de már gyomor ideggel jövök be dolgozni. A kollégám/társam is minden apró dolgokért lecsesz, ha a piros nem halvány piros akkor azért ha sötét akkor azért nem tudok megfelelni nekik úgy érzem kihajtom a belem, de nem elég, főnök is csesztet de mindenkit, nem csak engem, de én ebben a hangulatban nem tudok dolgozni.
Másodállásom van, de ott megbízásos munka viszonyban.
De abból nem tudok megélni, az kis zsebpénz miatt csinálom a főállásom mellett.
Nem tudom mit csináljak? Meddig bírom
Én meg a konkrét kérdést nem értem.
Most akkor mit szeretnél megtudni? Hogy hogyan kell felmondani? Annak a menetét? Vagy mit?
Van szerződésed?
Elolvasod a szerződést, mennyi a felmondási idő, aztán írsz egy papírt, hogy felmondasz, minták vannak a neten. Azzal odamész a főnökhöz. Nem kell indokolni, ha nem azonnali a felmondás.
Ennél már csak jobbat találsz.
Beadod a felmondast a hr-en masnaptol meg nem mesz be
En igy csinaltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!