Az új munkáltató láthatja, hogy sose voltam bejelentve?
Figyelt kérdés
8 év alatt csak 1 évet voltam hivatalosan bejelentve. Valahonnan ezt kiderítheti az új munkáltató? A rózsaszín TB kiskönyvem is teljesen üres, abból kiderülhet valami?2023. aug. 6. 21:22
2/5 anonim válasza:
A tb kiskönyvből kiderülhet de ha felakar venni akkor nem hiszem hogy érdekli és semmi köze az új munkáltatónak hozzá! 8év alatt nem szóltál az akkori munkáltatódnak hogy miért nem jelentett be normális vagy nem is tudtad?
3/5 A kérdező kommentje:
"8év alatt nem szóltál az akkori munkáltatódnak hogy miért nem jelentett be normális vagy nem is tudtad?"
Tudtam, hogy nem vagyok bejelentve. Félek rossz fényt vetne rám, azért nem akarnám, hogy kiderüljön.
2023. aug. 6. 21:33
4/5 anonim válasza:
Ez inkább a korábbi munkáltatódra vetne rossz fényt, nem rád. Ha nem "olyan" volt a munka,amit szégyellsz, akkor nincs miért aggódni. És igen,a mostani főnöködet nem fogja izgatni , hogy bejelentettek-e vagy sem.
5/5 anonim válasza:
A főnök sosem fogja a te kiskönyvedet lapozgatni. A munkaügyes/HR-es meg örül majd, hogy kevés adatot kell rögzítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!