Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám megmondani a...

Hogyan tudnám megmondani a munkahelyemen az egyik kollégámnak, hogy ne bámuljon? 16/L

Figyelt kérdés
Diákmunkásként dolgozom egy pékségben és van egy jóval idősebb kollégám, aki folyamatosan engem bámul, ami engem feszélyez. Nem akarok bunkó lenni, meg rossz légkört sem. Hogyan tudnám neki megmondani, hogy vegyen vissza?

2023. aug. 5. 22:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
*ha kérdi, van-e barátod, akkor van
2023. aug. 10. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
10-es! Van benne valami amit mondasz 18 év alattival nem szabad egy jóval idősebb embernek kikezdenie de szerintem mindenki arra bámul akire csak szeretne mivel szabad emberek vagyunk csak az a nem mindegy hogy hogyan bámuljuk meg az illetőt és mennyi ideig, rápillantani bárkire lehet én szerintem az még nem akkora bűn. Ha viszont egy idősebb pasi egy fiatal lányt huzamosabb ideig megbámul ott a p-betűs szón már el kell gondolkozni vagy hogy mit szeretne az adott hölgyeménytől. Ha fogdossa akkor minden esetben szóljon a szüleinek vagy a főnökének!
2023. aug. 10. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Bár a kérdező esete fordítva is működik ám. Én 23F vagyok és volt már rá példa hogy 18 éves kor alatti lányok sokszor elég feltűnően és sokáig bámultak. Olyan is volt amelyik nem rámpillantott csak hanem vagy 5mp-ig nézett ameddig el nem sétáltam mellette. Én természetesen ránéztem hogy meggyőződjek róla tényleg engem néz és utána magam előtt az utat néztem tovább. Sőt volt olyan is hogy 10 éves kislány nézett engem feltűnően na az cikibb volt rá sem mertem nagyon nézni.
2023. aug. 10. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
14 év a beleegyezési korhatár. hiába jöttök a 18 év alattval nem lehet kikezdeni szövegel. Valamiért Amerikában érzik magukat egyesek.
2023. okt. 25. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Tátott szájjal, kilógó nyelvel bámul?

Kérdezd meg hogy hallott-e az új gyerekvédelmi törvényről. Nehogy bajba kerüljön.

Te meg jobb ha hozzászoksz a következő években hogy megnéznek a fiúk.

márc. 6. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!