Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az Evosoft-nál 1 év beágyazott...

Az Evosoft-nál 1 év beágyazott fejlesztői tapasztalattal mennyit keresnek az ott dolgozók?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
A HR-s majd elmondja, amit el lehet mondani erről.
2023. aug. 4. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

1 persze, majd felalkudja neked a pénzt. 😅

Régen dolgoztam a softnál.

Aki sokkal többet kért, mint a cég elképzelése, nem vették fel. Aki kevesebbet, annak meg szépen megadták a keveset.

Nem árt tisztában lenni a dolgokkal, mert vagy így vgy úgy magadat szopatod meg.

2023. aug. 4. 23:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem árt tisztában lenni... Épp ezért van a kérdés feltéve.
2023. aug. 4. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Én full stack fejlesztek 1 év tapasztalattal és br 900-at mondok be mindenhol.

Fejvadász, aki próbált egy pozira betolni nem rég azt mondta, hogy CVm láttán reális.

Amúgy a különféle salary guidok alapján is a br 900 egy átlag bér Budapest multi környezetben 0-3 év tapasztalattal.

Meg van egy ismerősöm, aki kevesebb mint 1 év tapasztalattal br 900-ért akarták egy másik céghez csábítani.

2023. aug. 5. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
#2 nekem felalkudta, majdnem duplájára mint amit momdtam. Mondjuk jó keveset mondtam így visszatwkimtve, de még egyetem végén 0 tapasztalattal más cégektől ezt hallottam.
2023. aug. 5. 05:20
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

5 nekem egyszer alkudták fel életemben, akkor egy német cég keresett „mérnököt“, kiderült csopvez kellett nekik, és olyan nevetséges volt az összeg amit kértem (korábbi cégeimnek ez is sok volt), hogy aztàn a táblázatuk alapján 20%-ot rádobtak.

Mostanában megkerestek egy hasonló cégtõl, mondtam egy jó magas árat, rábólibtottak. Kiderült, a korábbinál így is jól ár voltam ejtve.

2023. aug. 5. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem bruttó 800 k körül.
2023. dec. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!