Most örüljek kam dicsereteknek egy munkahelyen? Valahol rosszul esik.
Teljesen fals dícsereteket kapok.
Pl tobb intézménynek kiadtak egy feladatot de a mi elintézményüknek adták ki először és a határidők is miénk a leghamarabbi.
Így nagynehezen korrigálva agyonmódosítva kapkodva elvégezve nagynehezen befogadták hogy kész leadtuk és nem dobták már vissza harmadjára is.
Erre megdicsèr a vezetoség hogy jo munkát végeztem mert a többi intézmény még sehol nem tart mi vagyunk az elsök akik leadták es mivel (végre)befogadták rendben is van és jó. (Dehát nekunk is kellett leghamarabb leadni ez volt az "ukáz" is..)
És egy rakat ilyen van.
Masik pelda:
Elvégzek egy piti munkát amit a nyakamba sóztak munkámon kivul(amiket köteles vagyok elvállalni) pl adjak le megrendelést kèrjek be árajánlatot átláthatosági nyilatkozatot stb. Ez kb egy adminisztrátori szint csak.
Megrendelés leadva esetleges szerzodesek kikuldve alairva intezve áru érkezik ahova kell, erre jönnek ezek a dicséretek hogy milyen ügyes vagyok.
(Még jó, hogy egy adminisztrátori nyikhaj ügyet el tudok intézni bakker..)
Komolyan kezdem nem tudni sèrtegetnek e valójában vagy ezt mire véljem.
Én az ősszel azt hittem, mindjárt lovasszobrot állítanak nekem a portán. Pedig csak annyi történt, hogy rendesen elvégeztem, amit rám bíztak.
Utóbb kiderült, ezzel a "hőstettel" (ami szerintem sem az) messze felülmúltam azokat a kutyaütőket, akik előttem csinálták ugyanezt.
Néha egy főnöknek elég, ha magadra hagyhat azzal a tudattal, hogy a munka el lesz végezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!