Szerintetek normális magatartás ez egy takarítótól?
Nekem fura kissé, hogy a takarítónak kulcsa van a lakáshoz. Egy irodához még oké, de egy magánlakáshoz minek? Amikor még a szüleimnél laktam, hozzánk is járt egy időben takarító, de fel sem merült, hogy kulcsot kapjon, vagy hogy egyáltalán olyankor jöjjön, amikor mi tartósan távol vagyunk. Nyaralás alatt minek takarítani, úgysem koszol senki.
De ha már kulcsa van: ha máskor is megengedett (kétlem, hogy igen), hogy használja az ott lakók edényeit, mosógépét, odavigye a személyes ismerősét bandázni, akkor rendben van a mostani is. Ha nem, akkor nem. Én egy ilyen eset után közölném vele, hogy köszönjük az eddigi munkáját, de ilyen magatartás nálunk nem megengedett, többet nem kell jönnie.
Én is takarító vagyok. 3 kuncsaftom van. Mindegyikhez van kulcsom. Ök nincsenek otthon.
Nem is mennék olyan helyre, ahol nem adnak kulcsot. Ez bizalmi kapcsolat.
Általában mindenki akkor rendeli oda a takarítót, mikor nincs otthon, hogy ne legyenek egymásnak útban. Nyaralás alatt különösen jó, ha akkor takarít, mert meg tudja locsolni a vorágokat, szellőztet, látja ha esetleg valami baj van, csőtörés, stb..
Nos, hogy akkor hogy menjen be, ha nincs otthon senki? Másszon be a kulcslyukon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!