Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Menjek holnap dolgozni?

Menjek holnap dolgozni?

Figyelt kérdés
Semmi pénzem nincs. Se üdítőt, se rágót, se kaját nem tudok vinni. Félek rosszul leszek.

2023. aug. 1. 19:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
44%

Hó vège van.

Nekem vonaljegyre sincs már. Nemhogy kajàra. De van mákostészta.

Es voltam a bankban lesz hitelkártyàm amivel nem lesz több ilyen hogy hó végèn derul ki hogy 2 ember nincs aki segit.

2023. aug. 1. 20:02
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

Igen, egyébként manapság egy hitelkártya, ha okosan használják nagy segítség. Ugyan ez a folyószámla hitel is. (Ez nem kerül semmibe, és nincs olyan, hogy "elfogy a pénzem és nem tudok venni kaját sem".. mert ha csak 5.000 Ft, de akkor is le tudsz venni mínuszba.. Ez egyébként bejelentett állásnál 1 délelőtt alatt elintézhető. (Ha utalva kapod a fizetést)

2023. aug. 1. 20:05
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A hitelkártya csak nagyon tudatos és fegyelmezett személynek való, máskülönben elszalad az emberrel a ló, aztán fizetheti a büntit és a kamatokat.
2023. aug. 1. 20:10
 14/31 anonim ***** válasza:
42%
Abszolút igaz és hasznos az a sokat emlegetett "bölcsesség", hogy ne spórolni tanulj meg, hanem annyi pénzt keresni, amennyire a kényelmes élethez szükséged van.
2023. aug. 1. 20:13
 15/31 anonim ***** válasza:
32%
40% kamat menjenek az anyjukba a hitelkartyajukkal
2023. aug. 1. 20:13
 16/31 anonim ***** válasza:
97%

A hitelkártya úgy működik, hogy van egy időszak ami alatt használod, ez mondjuk tart a hónap 15 napjától, a következő hónap 15-ik napjáig. Itt történik egy zárás és a hónap végéig van lehetőséged visszafizetni azt, amit elköltöttél.. Ez az elszámolási időszak. Ha visszafizeted a pénzt akkor nem lesz kamat.. persze a bank azon keresi a pénzt, hogy 10ből 9 ember nem tudja használni.

2023. aug. 1. 20:17
 17/31 anonim ***** válasza:
55%
Tudod #16, akinek hó végén már kajára sincs pénze, az 15-én nem fogja tudni visszafizetni az elköltött összeget. A világ legnagyobb csapdája ez a hitelkártya, amivel kizárólag a bankok járnak jól.
2023. aug. 1. 20:42
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

De azt kell visszafizetned 15-e után amit előzőleg költöttél. Ha 10-ik körül kapod a fizetésed akkor miért ne tudnád visszafizetni?

Én nem mondtam, hogy nem.. rá lehet vele cseszni.

Amit te 15-ik nap után költesz, mikor már lezárták, az majd a következő hónap végén lesz esedékes. Szóval, ha te tettél rá mondjuk 40.000 Ft tartozást, akkor 15-ik napon ezt lezárják, majd 5%-t le fog vonni, a normál kártyád fedezetéből és a maradék összeget, neked 30/31-ik napig vissza kell tenned. Tegyük fel megteszed és nem szintén nem fog maradni elég pénz a hónap végére, eközben te már tudod használni szintén kamat nélkül a hitelkártyát, mert újra van egy hónapos felhasználási időszakod..

Tehát hülyeség, hogy ne tudnád visszafizetni..

2023. aug. 1. 20:47
 19/31 anonim ***** válasza:
Ne menj. Minek?
2023. aug. 1. 21:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Hitelkartyan csak akkor van kamat ha minden honapban nem fizeted visssza.

De aki pl 5000 minuszba megy azaz hitelez de kovi honapban visszaadja a kartyara az 5000-t akkor nincs kamat.

A 46 %-ok akkor mennek az 5000 tartozasra ha nem fizette vissza 1 honapon belul.

Amugy az en bankomban 738 fz a havi koltsege a hitelkartyanak. De bonusz 10 ezret kapok hozzá majd aktivalaskor azt be is tudom az éves dijnak.

2023. aug. 1. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!