Menjek holnap dolgozni?
Figyelt kérdés
Semmi pénzem nincs. Se üdítőt, se rágót, se kaját nem tudok vinni. Félek rosszul leszek.2023. aug. 1. 19:19
1/31 anonim válasza:
Sorstárs
En ez miatt kértem szabit. Ma meg tegnap is éhen dolgoztam. Inkabb haldoklok otthon fizuig.
2/31 anonim válasza:
Nincs egy kolléga sem, akivel vagy annyira jóban, hogy kölcsönkérj 2000 forintot? (Vagy többet, nem tudom, mikor kapsz fizut.)
3/31 anonim válasza:
Én kértem és nem adnak. (Kaját)
Sőt azota nem zaklatnak online inkabb nem is írnak.
4/31 A kérdező kommentje:
Sose kérnék kölcsön, főleg munkahelyen. Meg 1 hónapja dolgozom a cégnél..
2023. aug. 1. 19:32
5/31 anonim válasza:
Ha ennyire nincs pénzed, akkor dobj egy számlaszámot és küldök, hogy legalább tudj venni kaját..
6/31 A kérdező kommentje:
Nem kell köszi, inkább ehezem.
2023. aug. 1. 19:37
7/31 anonim válasza:
Ez kamu, vagy tényleg nincs penzetek kaját venni, és inkább otthon maradtok?
8/31 anonim válasza:
Mi a szart csinaltok hogy nincs kajara penzetek?!
9/31 anonim válasza:
No álljunk meg egy 'gyakori szóra':
Nem fontos se az üdítő,sem a rágó.
A 'kaja' igenis fontos, hiszen ha éhezel úgy nem tudsz koncentrálni, dolgozni.
Csak remélni tudom hogy van olyan családtagod, barátod aki megkínál egy tál étellel, ha őszintén bevallod helyzetedet.
Amennyiben nem, akkor keresd fel a helyi családsegítő központot, talán tudnak a problémádra megoldást találni.
Soha nem szégyen segítséget kérni.
10/31 anonim válasza:
#5 Küldj már nekem is akkor egy 10k-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!