Önéletrajzba beleírjam, hogy van egy kutyám aki jönne velem?
Jelenleg 4 hónapos, minden nap tréningelem, mert azt szeretném, hogy magammal tudjam vinni mindenhova.
A munkahelyváltás egyéb ok miatt történik, de elég nehéz olyan helyet találni ahova lehet vinni kutyát is, vagy home office, de azt se gyakran adják. Ez a kérdésem, hogy szerintetek már az elején az önéletrajzban foglaljam bele a kutyát, vagy inkább interjún hozzam fel?
Ezek biztosan kutyabarát cégek:
Szerintem így iszonyú nehéz lesz munkát találni (bár ez terület kérdése is)...
Ha olyan helyre jelentkezel, akik kutyabarátként hirdetik magukat, akkor írd bele, amúgy meg keress rá megoldást, hogy tudnád elhelyezni a kutyust, amíg dolgozol, ha meg felvesznek, akkor talán megpróbálhatod szóba hozni.
Aztán, ha úgy nézzük, akár bele is írhatod, ha ebből nem engedsz és legalább rövid úton le tudják majd zárni a cégek, ha nekik ez nem fér bele.
Köszönöm a linket, jó oldal szét nézek rajta!
Egyébként az, hogy miért akarom magammal vinni, hogy nehéz munkát találni (tisztában vagyok vele), erről nem volt kérdésem :D
Engem csak az érdekelt egyből írjam bele, essek túl rajta, vagy később hozzam fel nekik.
Jelenlegi munkahelyemre is be tudom vinni, de más miatt akarok váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!