Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Önéletrajzba beleírjam, hogy...

Önéletrajzba beleírjam, hogy van egy kutyám aki jönne velem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 4 hónapos, minden nap tréningelem, mert azt szeretném, hogy magammal tudjam vinni mindenhova.

A munkahelyváltás egyéb ok miatt történik, de elég nehéz olyan helyet találni ahova lehet vinni kutyát is, vagy home office, de azt se gyakran adják. Ez a kérdésem, hogy szerintetek már az elején az önéletrajzban foglaljam bele a kutyát, vagy inkább interjún hozzam fel?

2023. júl. 31. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Vagy kereshetnél eleve kutyabarát munkahelyet. Itt például eszerint is tudsz keresni: [link]
2023. júl. 31. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát, valahogy jelezni kellene, hogy ne számoljanak veled...
2023. júl. 31. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Ezek biztosan kutyabarát cégek:

[link]

2023. júl. 31. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem így iszonyú nehéz lesz munkát találni (bár ez terület kérdése is)...

Ha olyan helyre jelentkezel, akik kutyabarátként hirdetik magukat, akkor írd bele, amúgy meg keress rá megoldást, hogy tudnád elhelyezni a kutyust, amíg dolgozol, ha meg felvesznek, akkor talán megpróbálhatod szóba hozni.

Aztán, ha úgy nézzük, akár bele is írhatod, ha ebből nem engedsz és legalább rövid úton le tudják majd zárni a cégek, ha nekik ez nem fér bele.

2023. júl. 31. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk én el nem tudom képzelni miert kellene 7/24-ben a kutyával lenni és myilan munkahely az,ami engedné, hogy ott legyen az állat, hacsak nem segítő kutya
2023. júl. 31. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Senkit nem érdekel a kutyád. A munkahely az munkahely, a kutyád meg a magánéleted része. Várjon otthon, míg hazaérsz. A home office az természetesen ideális választás lenne neked, de munkahelyen senki nem akarja látni a kutyádat.
2023. júl. 31. 14:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket, jó oldal szét nézek rajta!

Egyébként az, hogy miért akarom magammal vinni, hogy nehéz munkát találni (tisztában vagyok vele), erről nem volt kérdésem :D

Engem csak az érdekelt egyből írjam bele, essek túl rajta, vagy később hozzam fel nekik.

Jelenlegi munkahelyemre is be tudom vinni, de más miatt akarok váltani.

2023. júl. 31. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Én inkább az interjún kérdeznék rá, hogy állatbarát-e a munkahely, minthogy már az önéletrajzban kvázi követelőzzek - ez akkor sem veszi ki magát szépen, ha állatbarát a hely. A CV-s kör még nem az, amikor a munkavállaló még, lehet, meg sem felelt, de már feltételeket szab (de alapvetően az olyanokat, hogy "home office-os munkahelyet keresek" jellegű dolgokat sem CV-be vagy a kísérőlevélbe szokás beleírni).
2023. júl. 31. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!