Vállalnátok olyan munkát, ahol a főnök folyamatosan ott van a nyakatokban és teljes körűen megfigyel?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 18:16
1/12 anonim válasza:
Attól függ hogy konkrétan milyen az a munka.
Ha lapátolni kell, akkor nem. :D
3/12 anonim válasza:
Ezt sajnos általában nem lehet tudni előre. Ha meg már ott dolgozom, akkor csak emiatt nem mondanék fel.
4/12 anonim válasza:
Nincs az a pénz! Fúj.
Világ életemben utáltam ha lesték, mit csinálok. Még ha nincs is mögötte rosszindulat és tudom, hogy jól csinálom, akkor is frusztráló. Idegesít, aztán leblokkolok és persze hogy bénázok.
5/12 anonim válasza:
A legtöbb munkahelyen mindent megfigyel a főnök, csak nem ilyen feltűnően csinálja.
6/12 anonim válasza:
Igen. Tisztességesen végzem a munkámat mindig, - semmi jelentősége nincs annak, hogy ott van-e velem egy helységben vagy nincs. Ha mondani akar nekem valamit, nem akadályozhatom meg benne, de nem is szokott feleslegesen akadályozni semmivel. Az építő kritikával nincs különösebb problémám, - korunkra nem jellemző türelemmel viszonyul a beosztottjaihoz, ami nagyon szerencsés.
7/12 anonim válasza:
A legtöbbje csak affektál, kritizál, fontoskodik. Mondhatni kontárkodik, mert azt hiszi, mindent csak ő tud, közben fingja nincs a dolgokhoz.
8/12 anonim válasza:
Ha nem viselkedik agresszíven, hanem normális, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!