Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tévedésből majdnem bementem...

Tévedésből majdnem bementem hétvégén dolgozni, ti voltatok már így?

Figyelt kérdés

Ma vasárnap reggel azt hittem, hogy már, hogy hétfő van 😅. Reggel a szokásos napi rutin után be az autóba irány a helyi kis bolt mondom veszek valami kaját.

Még egy ismerős néni meg is jegyezte, hoyg ma is dolgozom.

-"Hogy a fenébe ne dolgoznék" mosolygok vissza értetlenül.

Aztán kb. fél úton a rádiót bekapcsolva hallom, hogy vasárnap van 🤦‍♂️😅.

#munka #baki #monotonitás #egybefolyt napok
2023. júl. 30. 09:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sulis időkben volt többször, hogy vasárnap kótyagosan felébredve azt hittem, hogy hétfő van, de az indulásig sose jutottam el, mindig előbb leesett a valóság. Viszont a kislányomat egyszer bevittem, amikor nem kellett volna: Hétköznap, de szünnap volt, kikötötték, hogy ügyeletet csak a legvégső esetben vegyenek a szülők igénybe, és szigorúan előre jelezve. Én erről megfeledkeztem, fél-1 óra múlva csörgött a telefon, hebegett-habogott a tanárnő, hogy papír szerint nem kértünk ügyeletet, de mégis bent van a kislány. Akkor leesett, hogy mi van, és mentem is érte (home office-ban, kötetlenül dolgozom.) Máskor meg olyan volt, hogy szombaton tanítás (ekkor már egyedül járt a kislányom), de aznap megfeledkezett róla ő is, én is, így nem ment be, leigazoltam később. Nem vagyok amúgy gondatlan, felelőtlen anya, csak szórakozott.
2023. júl. 30. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer a szabadságomon mentem be - összekevertem a napokat :).
2023. júl. 31. 17:17
 13/14 BlackSword ***** válasza:
100%
Nem... de volt kollegám egyszer szombaton hatkor hívott, hogy zárva van a kapu, meg sehol senki...
2023. júl. 31. 20:53
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Ja, aki sztahanovista...
2023. aug. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!