Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire rossz időben nem...

Mennyire rossz időben nem mentek már dolgozni?

Figyelt kérdés
Nekem csak bicom van es ritkan olyan erosen esik, hogy az esernyo sem eleg. Ilyenkor elindultok ugy, hogy garantalt az elazas?

2023. júl. 27. 00:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
26%
Olyan villamlasban, ami belem csaphat, mert tok kozel van, vizszintes esoben, vagy cserepeket levero szelben a metromegallohoz se.
2023. júl. 27. 11:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Marmint kesobb indulnek el. Vizszintes ozonvizben ketszer aztam el ugy ket perc alatt nagy ernyovel, hogy a cipombol is kiontottem a vizet. Szelre meg azt ertem, hogy a sajat hazunkba sietve, de a szelben alig lehetett elore menni, egy nem nagy fa elottem dolt ki.
2023. júl. 27. 11:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel a kérdező arra gondolt, amikor esernyőtépő, orkán erejű szél van, mellette dézsából ömlik az eső.

Én eddig mindig bementem dolgozni és gondolom ezek után is így lesz, remélem.

2023. júl. 27. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!