Mennyire rossz időben nem mentek már dolgozni?
Figyelt kérdés
Nekem csak bicom van es ritkan olyan erosen esik, hogy az esernyo sem eleg. Ilyenkor elindultok ugy, hogy garantalt az elazas?2023. júl. 27. 00:02
1/23 anonim válasza:
Home officeban dolgozom, engem az ilyenek nem befolyásolnak.
2/23 anonim válasza:
Szépen néznénk ki, ha egy eső megállítana abban, hogy bemenjek a munkahelyemre.
Utoljára az 1987. januári nagy havazásnál volt kérdéses, hogy beérek-e iskolába, mert akkor még iskolás voltam, nem dolgoztam. A szüleim is indultak munkába és talán kicsit késtek, mert csak gyalog lehetett menni, de beértek.
3/23 anonim válasza:
Nekem a nagy szüleim 10 km-t jártak le a hóviharban, hogy bejussanak az iskolába. Ma már csak a temetőben mászkálnak halloweenkor. Hogy engem mi állít meg, hogy munkába menjek? Hát az ítéletnap.
4/23 A kérdező kommentje:
De ha csurom vizesek lesztek, hogyan látjátok el a munkát? Visztek cserét?
2023. júl. 27. 04:05
5/23 anonim válasza:
Jobb helyeken vannak öltözők benne szekrényekkel. Hetente 1x viszem haza a ruháimat mosni. De már olyan is volt, hogy a vizes ruhákat ráterítettem a meleg radiátorra és megvártam míg megszárad.
6/23 anonim válasza:
Milyen munkahelyed van, ahol opció, hogy ne menj be dolgozni, ha esik az eső? Szívesen dolgoznék ott.
7/23 anonim válasza:
Ez tuti kamu, ennyire hü.ly.e nem lehetsz...hol van olyan munkahely, ahol időjárás függvényében lehet bejárni dolgozni?
8/23 anonim válasza:
Én csakis Viktortát tartom szemem előtt és a munka alapú társadalmat: fontos, hogy a társadalmat a munkámmal erősítsem, a Lőllecs-féléket meg eltartsam, így csakis Viktorta kedvéért semmi nem állhat az utamba, hogy a munkahelyemre beérjek.
9/23 anonim válasza:
Magyarországon évente van kb 130-150 csapadékos nap. Ha csak mérsékelten esik, akkor is elázhat a ruhád és úgy nagyon kellemetlen dolgozni. Tehát ha mindig kerékpárral jársz, akkor vegyél vízálló ruhát, amit szükség esetén fel tudsz venni
10/23 anonim válasza:
Ha nem birok ki se lépni a házbol mert pl árviz van akkor gumicsizmával kene kimennem es taxival mennék ahol már nem ér terdig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!