Jár a munkahelyeteken valamilyen étel-ital ellátás?
Figyelt kérdés
Akár munkaidő alatt, akár hazavihető formában?2023. júl. 26. 00:35
21/25 anonim válasza:
Kávé és kiegészítői, tea: ezeket a kéréseink és igényeink szerint vásárolják, de mert csak én teázom, sokszor inkább veszek magamnak, mint hogy megvárjam a beszerzést.
Hideg-meleg-bubis vizes automata
Időnként a főnök felajánlja a KFC-s sült krumpliját, mert nem szereti és egyébként kidobná (ez értelemszerűen elítélendő).
22/25 anonim válasza:
Víz és kávéautomata van, meg gyümölcs heti 4 napon
24/25 anonim válasza:
22 vagyok kihagytam a tea filtereket, a teához meg van citromlé méz cukor és édesítő is
25/25 anonim válasza:
Igen, az utóbbi években kezdtek el túlórát kompenzálni nevetséges "túlórapénzzel", élelmiszerekkel. A túlórapénzen jókat röhögök, mert bármit is teszek, ez minden, amit tenni tudok ezzel összefüggésben, a kaját meg odaadom olyanoknak, akik szívesen megeszik, ill. hazaviszik. Én nem foglalkozom a kajás résszel, - amíg nem adták, addig is volt élet, nem tudok mit kezdeni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!