Női kollégák csak azért sem úgy csinálják ahogy mondva és leírva lett nekik sőt fordítva csinálják az irodai adminisztrációt?
Nem vagyok főnök, én csak az irodai adminisztrációt koordinálom. Az évek alatt észrevettem, hogy főleg a női kollégák dacból (nekik ne mondja meg senki, főleg én nem), hogyan kellene adminisztrálni, büszkeségből vagy csak azért se úgy csinálja ahogy kell:
-állandóan próbál egyszerűsíteni (nem jó út)
-kisebbségi érzése van: nekem van végzettségem és fiatalabb vagyok mint ők nekik max érettségijük van és csak hízelegni tudnak
-nem vagyok főnök, ezért úgy gondolják, nem muszáj úgy csinálni, ahogy én mondtam
-kerülőutak: keresnek valakit akire hivatkozni tudnak
-ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor nem ezt mondják, hanem szaladnak a főnökhöz, hogy olyan dolgokat kér ami igazából nem kell, ami nem igaz
Tapasztaltam és más ismerőseim is tapasztalják, hogy a főnökök meg egyébb vezetők, egyem a szívüket, kiadnak valami feladatot, az ember megcdináljaúgy, aogy kérték, erre papmognak, hogy az úgy nem jó, mert emígy kellett volna.
Igazából rohadtul nem értenek hozzá a vezetők sem és maguksem tudják, mit akarnak, rendszerint itt a hiba.
Nos akkor talán koordinálgatás helyett dolgozzál teis és ne őket figyeld.
Nálunk is az volt a baj, hogy a helyi kiskedvenc ki lett nevezve koordinátornak= lóphaszt sem csinált és rám meg dupla annyi meló hárult, így nyilván kénytelen voltam csúsztatni, egyszerűsíteni.
Nem bennük van kisebbrendűségi érzés, te vagy felsőbbrendű.
Te sehol nem voltál, mikor ők ezt csinálták, és működött. Erre jössz és osztod az észt.
Tudod, én aneszt asszisztens vagyok, és most is van rezidensünk az ito-n, műtőben. És annak ellenére, hogy orvos, végtelenül tiszteli a nála alacsonyabb végzettségű ito-s nővérek hihetetlen tapasztalatát és gyakorlati tudását. Eszébe nem jut lenézni őket, mint te teszed. Kérdez tőlük, figyel, érdeklődik. Pedig az orvos. Csak neki van intelligenciája, neked meg arrogancia jutott.
Tök jó, hogy van diplomád, de mit érsz vele?
Az álláshírdetések alapján a te pozicíódra az elvárt végzettség: középiskola.
Keress olyan munkahelyet, ahol hasznát veszed a diplomádnak.
17, szerintem többet tanultam, mint te.
Ápoló, szakápoló, diploma, aneszt szakasszisztens, intervenciós szakasszisztens...jelenleg kiterjesztett hatáskörű Ma. Mégsem hiszem, hogy nálam van a bölcsek köve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!