Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 112-es telefonos diszpécserhez...

112-es telefonos diszpécserhez milyen végzettségre van szükségem?

Figyelt kérdés
Vagy nekik nem kell semmilyen diploma vagy ilyesmi? Tudjátok arra gondolok, amikor hívod a 112-t és akkor felveszi valaki, valamilyen diszpécser - de pl a 911 diszpécserezésről pont van is egy film, a Bűnös, az a címe. És az lenne a kérdésem, hogy nekik milyen végzettségük van?

2023. júl. 23. 22:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy mit csinálsz, ha valaki remegő hangon beleszól, hogy meg akar halni, már szétvágta magát késsel, és minden csupa vér?"

Az csak ott és akkor derülne ki, mivel az ember éles helyzetekben felfokozottan működik.

" (Neked telefonban, nekem élőben, vele szemben kell beszélnem az emberrel) egy-egy rossz szó miatt tragédia történhet."

Rendőr vagy mentős vagy?

2023. júl. 24. 08:34
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan nem gondolnak bele mivel jár ez a munka, egyáltalán nem egyszerű és igazán kevés embernek való véleményem szerint."

Egyetértek!

Sajnos rengeteg ember dolgozik neki nem testhezálló munkakörben, aztán meg panaszkodik, hogy utálja és mindenki máson vezeti le ebbéli belső frusztráltságát.

Főleg itt a gyakorin.

2023. júl. 24. 08:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"Meg a túlbuzgó válaszoló is?"

Én inkább belelkesültnek mondanám magam. :D

"Ti nem vagytok normalisak 😂"

Én ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom! 😂

2023. júl. 24. 08:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez tényleg nettó 300-at fizet?
2023. júl. 24. 08:49
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi, 3 hónap betanítás
2023. júl. 24. 11:38
 26/30 anonim ***** válasza:
4%
Miéet szükséges hozzá érettségi? Gimnáziumban, középiskolában tanítanak kommunikációt, pszichológiát? Ésakit csak átrugdostak az érettségi vizsgán kettesekkel az már megfelel a munkára, csak mert érettségizett? Ugan ennyi erővel az is lehetne alkalmas, akinek van hozzá érzéke, de nincs érettségije. Ha a 3 hónapos képzést el tudja végezni.
2023. júl. 24. 12:43
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát érettségi ma már mindenhová kell, szóval ez az alap.

Másrészt: legalább ennyi előnye legyen már annak, hogy megvan! :D

De én is úgy vélem, hogy itt nem a papír lesz a döntő tényező, hanem inkább az emberi-idegi-lelki oldal. Hogy ki-mit bír és hogy tudja kezelni.

De ez szerintem csak menet közben dől el.

Kivi vagyok, hogy a kérdező mire jut majd.

2023. júl. 25. 00:33
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá felsőfokú végzettség.
2023. júl. 25. 12:13
 29/30 anonim ***** válasza:

Akiknek dolgozik ott rokona, ismerőse: nincs lehetőség részmunkaidőben munkát vállalni?

Nekem régi célom, hogy egyszer ott dolgozzak, de nagyon szeretem a jelenlegi munkám, meg hát írtátok a fizetést, én annyiból albérletben biztosan nem élnék meg.

2023. júl. 26. 16:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Na elhelyezkedtetek azóta? :D
dec. 18. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!