A kérdező szavazást indított:
igen
nem
29 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy számít-e de sok embernek szoktam segíteni abban, hogy el tudja végezni amit szeretne vagy újra facebook vagy internet elé tudjon ülni.. (hálásak szoktak lenni.)
2/12 anonim válasza:
"sok embernek szoktam segíteni abban, hogy el tudja végezni amit szeretne"
Attól függ, hogy ezzel hozzájárulsz-e a világ jobbításához, hogy mit szeretnének...
3/12 anonim válasza:
Igen. Eleve úgy választottam pályát, hogy a világ hasznára legyek, ne pedig mindössze a pénz hajszolásából álljon az életem.
4/12 anonim válasza:
Kérdéses: szociális területen dolgozom. Van, akinek valóban tudok segíteni, van, aki mindent kihasznál csak...
5/12 anonim válasza:
Van aki facebook-ozni, van aki diplomamunkáját befejezni, de volt számtalan eset már, igazából nem tudnám felsorolni. Évek óta csinálom.. általában készséges vagyok, ha valaki nem idióta.
6/12 anonim válasza:
Ivoviz es egyeb folyadekok szennyezeset kivizsgalo gepekkel foglalkozok.
Szoval elmeletileg igen.
7/12 Sunshinedoll válasza:
Én a gyógyszeriparban dolgozok, mint egészségügyi terület, szerintem igen, hozzájárulok, de aki nem szereti a "gyógyszerlobbit", azok biztos megcáfolnak :D
8/12 anonim válasza:
Igen, ehető endorfinbombákat gyártok.
9/12 anonim válasza:
Igen, bérgyilkos vagyok. Megszabadítom az embereket a szenvedéstől, plusz a túlnépesedés ellen is teszek.
10/12 anonim válasza:
Paradox módon azzal segítek a világnak jobb hellyé válni hogy nem dolgozom. Miért? Mert nem támogatom a munkámmal az élősködő tetű gazdagok még további gazdagodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!