Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok rövidnadrágba menni...

Nem tudok rövidnadrágba menni dolgozni mert munkában mindenki engem bámul, akkor is vegyem fel? (Gyár)

Figyelt kérdés

Szo szerint a szemuk ki esik a helyerol a ferfiaknak, es a nok is ugyanugy beszolnak nekem mint a ferfiak csak a nok sokkal rosszabbak es gonoszabbak..

Mindez azert, mert ebbe a nagy hosegbe rovidnadragot merek felvenni es en hogy kepzelem ezt.

Nem birom a meleget, tiszta viz az egesz testem hosszu nadragban es ugy dolgozok mert ha rovidnadragba megyek még szunetre sem merek kimenni olyan szinten nem hagynak beken. Ennek ellenere is vegyem fel vagy ne?

25N

2023. júl. 22. 11:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

3 gond lehet

1. alapból tilos a rövidnadrág munkavédelmi okokból vagy céges megfontolásból.

2. kilátszik a punciszőröd belőle, olyan rövid

3. önbizalomhiányod van, és teljesen indokolatlanul szorongsz attól, hogy mindenki téged bámul

2023. júl. 22. 14:39
 12/24 anonim ***** válasza:
El se tudom képzelni ez még is milyen gyár??? Ahol én dolgozom 30 fok van, de sok sok évig csak is munka védelmi hosszú nadrág lehetett mindenkin nem volt kivétel. 1 éve hogy van térd nadrág de hogy őszinte legyek senki sem néz ki benne pláza cicának ha érted mire gondolok. Rövid nadrágot el se tudok képzelni termelési területen hiszen a saját védelmed miatt talalták ki. Írd már meg mert nagyon kíváncsi vagyok hogy ez még is milyen gyár???
2023. júl. 22. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdező bszik visszaírni bármit is, tényleg picsusznaciról van szó. :D nem is értem egy 25 éves felnőttnek hogyan lehet ilyen keves esze.
2023. júl. 22. 23:33
 14/24 A kérdező kommentje:

Nincs ki belole semmim.

Nem is simul ram.

En még probaidos vagyok, a sajat ruhamba vagyok csak egy gombos "inget" kell magamra venni

2023. júl. 22. 23:39
 15/24 anonim ***** válasza:
28%

De p1csagatyát (elnézést, nőként még én sem tudom mi a rendes neve) akkor sem veszünk fel dolgozni, hacsak nem pultos vagy egy bárban.

Multi, termelés, üzem!! Eszed legyen már, könyörgöm.

2023. júl. 22. 23:42
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

Előző vagyok, dolgoztam konyhán nyáron, 60 C fokban. Oda se cettem fel soha ezt a nagyon rövid pnadrágot. Térdig érő lenge gatya, kész, mert dolgoztam, térdeltem, mocsok volt, fröcsögött a forró olaj stb.

Munkavédelem kifejezés mond valamit neked? (Nem, nem a munkát védjük vele ;))

2023. júl. 22. 23:44
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Elképesztő ez a szegény kérdező ellen irányuló végtelen rosszindulat. Talán az irigység szüli, hogy neki jól áll a rövidnadrág, és itt a gyári munkások tábora szidalmazza, tehetetlenségében?

Kérdező, ha megfogadod a tanácsom. Fiatal nőként menj amilyen messze csak lehet a gyártól. Láthatod itt is, milyen színvonalú az ottani közösség. Már tisztelet a kivételnek. Biztosan találsz ezerszer jobb, és kevésbé lélekölő munkát.

2023. júl. 23. 09:34
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
Drága 17/17 es válaszoló már ne haragudj de se a munkáltató se pedig aki gyárban dolgozik nem irigy se nem féltékeny miért szerinted nekem és a többi több száz embernek nincs melege???? De könyörgöm jártál te már termelési területen????? Millió egy ok van arra hogy miért nem megengedett a rövid nadrág. Majd mikor mentő viszi el a dolgozót súlyosan meg sérült ő meg több millióra perli majd a gyárat mondván nem védték meg majd akkor is azt fogja hangoztatni hogy melege volt???? Jesszusom a termelési terület nem disco komoly élőirasok vannak pont emiatt. Szóval itt senki nem irigy sem féltékeny csupán vagy láttak már vagy jártak vagy mint én dolgozik termelési területen.
2023. júl. 23. 10:14
 19/24 anonim ***** válasza:

17, nem rosszindulat, hanem józan paraszti ésszel érvelés.

Oké, nyersen fogalmaztam, de csakis azért, mert így talán jobban eljut az agyához, hamár magától nem jutott eszébe a kérdezőnek.

2023. júl. 23. 10:19
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

Ott kezdődne a nagy "védelem", hogy emberi lénynek egyáltalán nem szabadna ilyen helyen dolgoznia. Őszintén remélem, hogy hamarosan a gépek átvesznek minden ehhez hasonló, emberhez méltatlan munkát.

És végre eljön az emberi lét magasabb színvonalra helyezésének az ideje.

2023. júl. 23. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!