Melyik összeállításban menjek ma dolgozni?
Figyelt kérdés
Kétféle összeállítás között hezitálok.
Az első:
A második:
Melyikre voksolnátok?
2018. máj. 7. 05:42
1/7 anonim válasza:
Miert nem a te eredeti ruhaidat mutogatod? Amit felveszel. Vagy netan a kepez kinyomtatod es azt magadra ragasztod vagy mi a fene. Amugy egyiksem allna jol ha csak nincs olyan alkatod mint a kepen levo ferfiaknak. Ketlem hogy egy kepen levo hasonlo tipusu ember tolenk varna segitseget :D
L
2/7 anonim válasza:
Nekem az első tetszik, csak nem tudom mennyire munkába illő a rövidnadrág.
3/7 A kérdező kommentje:
Tanító bácsi vagyok, több felsős tanár kollégáim is így jött a múlt héten, pl. a tesitanár és az informatikatanár is.
2018. máj. 7. 07:14
4/7 anonim válasza:
Te se lehetsz normális barátom hogy tanár létedre itt kérdezed meg mibe menj dolgozni. Atya úr isten.
5/7 anonim válasza:
tanító bácsi a gyiken érdeklődik XD egyem meg, de édesen béna XD
6/7 anonim válasza:
barcsak az en tanaraim is igy oltoztek volna... tanito bacsi szerintem legyen az elso
7/7 anonim válasza:
Nekem a nadrág nem tetszik. Olyan mintha egy öltönynadrágot elvágtak volna.
Ennél egy fokkal lazábbat vennék, és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!