Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erre a munkahelyi szitura...

Erre a munkahelyi szitura hogyan reagáltatok volna? Vendéglátás...

Figyelt kérdés

Szóval vendéglátásban dolgozok, egy balatoni étteremben a konyhán, történt ma hogy rosszul éreztem magam már délelőtt is, aztán ez egyre csak fokozodott.

Dél körül, mikor ugye megnövekszik a forgalom és mindenkire szükség van, egyszerűen már nem bírtam és muszály voltam elmenni a mosdóba. Reggel ittam két nagy pohár rostos baracklevet, mert napok óta nem tudtam wc-re menni, gondoltam könnyit majd rajtam, csak azt hittem azért bírni fogom tovább.

Na most ezért, hogy nem a pihenőidőmbe mentem és így úszott minden kaptam egy jó kis lecseszést a főnökömtől hogy hogy képzelem mégis ezt.

Nem kommentártam mert nem akarom elvesziteni az állásom, de szerintetek mi lett volna a helyes cselekedet?

22/n

2023. júl. 20. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi lett volna a helyes cselekedet?

Hát ha WC-re kell menned, akkor az egyetlen helyes cselekedet, ha el is mész oda.

Ha a főnök pampog, akkor arra kell gondolni, hogy a pampogásától nem lesz semmi bajod, végig kell hallgatni és nyugodtan dolgozni tovább. Maximum annyit szóltam volna vissza (ha egyáltalán visszaszólok), miért, szerinte jobb lett volna, ha belecsinálok a gatyámba?

2023. júl. 20. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom a főnöködnek, hogy ott jöjjön rá a fosás, ahol nincs wc. Seggfej.
2023. júl. 20. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondtam volna, hogy sajnos muszáj volt wc-re mennem.
2023. júl. 20. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, erre az lesz a válasza, hogy arra ott volt a szünet...

Mintha a hasmenést belehetne időzíteni.

Az ember nem gombnyomásra működik. Alkalmazzon robotokat, az nem jár wcre.

2023. júl. 20. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a válasza az, hogy arra ott volt a szünet, akkor megismételtem volna, hogy muszáj volt wc-re mennem. Utálom az olyan embereket, akik azt hiszik, hogy minden úgy van, ahogy ők elképzelik. Ha ennyit nem akar megérteni, akkor nem is akarnék ott dolgozni. Volt is rá példa, hogy elkéstem, mert baleset volt az autópályán. Mondtam, hogy mi volt a késés oka, akkor elkezdett okoskodni, hogy ez munkahely, akkor miért nem indultam korábban. Mikor korábban, honnan tudtam volna, hogy baleset lesz, akkor minden nap korábban kellene indulni, de mekkora balesetre számítsak? 1-2-3 órával korábban induljak? Ott is hagytam, aki ennyire ostoba, azzal más probléma esetén is csak gondok lesznek
2023. júl. 20. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb kellett volna mondani neki vagy kollégáknak hogy rosszul vagy és elmész WC-re.Azt hogy utána mit mond sz*rd le,ha rosszul érzed magad akkor menj ki,ne érdekeljen mi baja van a főnöknek
2023. júl. 21. 00:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt reagálnám: "Oké, főnök, elnézést! Máskor majd ideszarok a konyhakőre." 🤦🤨
2023. júl. 22. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt, hogy a pelenkát a cég biztosítja, vagy magamnak hozzak?
2023. júl. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!