Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol találok ilyen állásportált?

Hol találok ilyen állásportált?

Figyelt kérdés
Állást keresek, de eddig a profession-t próbáltam, kevés sikerrel. Beadtam a jelentkezést, és semmi. Egy éve fenn vagyok már, korábban sokkal több interjúra hívtak manapság semmi. Van olyan karrier oldal, ahova feltöltöd az adataidat, a végzettség és a tapasztalat és a többi majd maga a cég keres meg?

2023. júl. 15. 23:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Linkedin
2023. júl. 15. 23:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
milyen végzettséged van, milyen munkát keresnél?
2023. júl. 15. 23:29
 3/21 anonim ***** válasza:
25%

Hívd fel őket inkább, menny el személyesen az öneletrajzoddal és jelentkezz ott.

Személyes jelentkezésnel több az esélyed.

2023. júl. 16. 00:33
 4/21 anonim ***** válasza:
37%
Jobb az, ha te is keresel, minthogy az "automatára" bízod.
2023. júl. 16. 06:21
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Linkedin de ahhoz, hogy megkeressenek olyan végzettség kell ami ér is valamit.
2023. júl. 16. 08:30
 6/21 A kérdező kommentje:

#1-es az nem külföldi portál?

#2-es bolti eladó, viszont végzettség nélküli barista, vagy kávézói állás érdekelne leginkább ezen felül bármi amihez konyítanék.

#3-as Nem feltétlen, sok helyen próbálkoztam személyesen a válasz hogy online tessék jelentkezni, ha meg mondom hogy jelentkeztem de nem keresett értetlenül grimaszul és köszönés nélkül megy vissza az irodába.

#4-es Lehet, de ha nem keresnek sehonnan nem érek rá ítéletnapig. Nincs több türelem, nem fogok belőle jól lakni. Én nem vagyok olyan szerencsés, hogy barát, család, ismerős által jutok be.

#5-ös a végzettségemet leírtam most, lehet hogy te édes kevésnek tartod de a 8 általános után én annyit tanultam, hogy osztályelső lettem és a vizsgán is. Foggal-körömmel harcoltam hogy megkapjam a szakmát. Erre ezekkel a kompetenciákkal nem találok egy valamire való munkát, még egy koszos zöldségesben sem. Ha tudtam volna ezt, nyilván gimibe megyek de az emberek hozzáállásával van baj, mert aki lebecsüli a másikat a végzettsége miatt az önmaga szegénységi bizonyítványát állítja ki.

2023. júl. 16. 08:51
 7/21 anonim ***** válasza:
40%

A LinkedIn portál van jelen olyan működéssel, amilyet jelen esetben szeretnél.

A Profession rendkívül körülményes, és összességében kevés hirderés van rajta, azok közül is 10-ből 8-nál fényképet, erkölcsi bizonyítványt, meg a kutyád mellső lábának talplenyomatáról készült hivatalos dokumentumot várnak el három hatósági pecséttel hitelesítve ahhoz, hogy egyáltalán visszakapj egy elutasító válaszlevelet.

Ha valóban ek szeretnél helyezkedni, és bő választékból keresnél gyorsan és egyszerűen, megbízható forrásból, akkor a Jooble álláshirdetési portált ajánlom neked. A leghatékonyabb a piacon.

2023. júl. 16. 09:36
 8/21 A kérdező kommentje:

#7 Nagyon szépen köszönöm, professionnál én is így látom.

Valaki lecsekkolná a Linkedln profilomat? Még mit érdemes kreálnom rajta?

2023. júl. 16. 10:15
 9/21 anonim ***** válasza:
Én inkább egy fejvadász céget javasolnék, hogy keress meg, randstad pl (nekem is anno ők segítettek).
2023. júl. 16. 12:39
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Ha a képzettségednek, képességeidnek, skilljeidnek megfelelő állásokra direkt pályázat beadás útján még be sem hívnak, akkor nem lesz olyan hely, ahol majd még mások fognak utánad futni.
2023. júl. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!