Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez minden munkahelyen így van?

Ez minden munkahelyen így van?

Figyelt kérdés
A legtöbb kollégám folyamatosan szidja/kibeszéli egymást aztán vígan kávéznak vigyorognak mint akik kb legjobb barátok...ez csak nem érthetetlen?
2023. júl. 15. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére nem így van. De gondolom nem is a válasz erdekelt, csak panaszkodni akartál egy jót. Egészségedre :)
2023. júl. 15. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem észre. Nálunk a férfiak vannak többségben, ha ez számít, én nő vagyok. Ha valaki szóba kerül és nincs jelen, nem szokott olyan dolog elhangozni róla, amit ne lehetne neki is elmondani vagy hogy mondjam, nincs ilyen kibeszélés féle, inkább tények közlése van, röviden és lapozunk tovább. Olyan pasisan. Én ezt egyedüli nőként a csapatban úgy bírom amúgy. Sosincs dráma.
2023. júl. 15. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ilyen női dolog, legalábbis eddig csak női kollektívekben tapasztaltam ezt a kibeszéléses dolgot, a férfiaknál ipyen nem volt.
2023. júl. 16. 01:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a világ rendje.
2023. júl. 16. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Én be megyek el végzem a dolgom (szerencsére egyedül vagyok az én területemen) azt hazajövök. Egész nap kb nem is beszélek senkivel pont ez végett mert nem érdekel hogy kinek kivel mi a nyomora éppen :D
2023. júl. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!