Egy főnök elvárja azt, hogy diplomával kezemben hízelegjek/csodáljam/folyamatosan a kedvébe járjak? (pénzügy terület)
"Ha az ember jól dolgozik és szaktudása is van, akkor miért nem lehetne más pozícióba tenni?"
. Lehet, hogy szakmailag elvárható lenne.
De ha nem teszi, akkor mit tudsz tenni? Várni a csodát?
"Egyesek azt gondolják, hogy sokan vannak azok akik magas szinten kezelik az excelt? A legtöbb SZUM függvényen kivül nem tud más használni, és sajnos ez nem túlzás."
. Ismerek összetettebb függvényeket, a Pivot-táblát, VBA-programozást, bármiből bármit csinálok Power Queryben, és nem gond adatmodell építése, Power Pivot-t csinálni DAX-függvényekkel, de tudom, hogy ez a tudás önmagában csak jól hangzik. Az előrelépéshez több kell.
Nem a szakmai tudásoddal van baj. Valamiért nem vagy szimpatikus a kisfőnöknek. Ez vagy az ő vagy a te hibád. Ezt nem tudom megítélni látatlanban.
Javaslom keresgélj az állások között. Ha van jobban fizető akkor meg válts! Ha nincs lehetőséged váltani akkor meg fogd vissza magad a munkában! A bonyolult feladatokat mondd hogy nem tudod megcsinálni mert ehhez csak a kisfőnöknek ért. Ha ő sem tudja akkor pedig lebegtetheted hogy egy kis fizetésemelést autodidakta módon megtanulod.
11# VBA-ban programozni nem kell, elég pár egymásba ágyazott excel függvényt használni, de ehhez sem ért a nagy része.
Mindig ez a varázsszó, hogy az előléptetéshez több kell, de mégis mi az a plusz ami hiányzik?
12# Erre gondoltam én is, hogy nem vagyok szimpatikus nekik. A szaktudásom az kell, de csak minimálbérért, mert nem vagyok szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!