Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan ünnepeljem meg az...

Hogyan ünnepeljem meg az utolsó munkanapomat nyugdíj előtt?

Figyelt kérdés

Jövő hét kedd hatalmas esemény! Életem utolsó munkanapja!

42 év szaros meló után vonulok végre nyugdíjba!

Hogyan ünnepeljem ezt meg?

2023. júl. 14. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

6), én a 3) válaszodat írtam, mivel szerinted csak savanyú a szőlő, azért nincsenek barátaid, rokonaid, akikkel együtt tölthetnéd a nyugdíjas búcsúztatódat. Mert azt hiszed irigyek rád. Azért kérdezel vadidegen embereket egy fórumon.

Tévedésben vagy. Az egész egocentrikus gondolkodásmódod a baj.

Én legalábbis nem vagyok rád irigy, inkább sajnállak, hogy mindenkit elüldöztél már magad körül.

Tehát így értettem, hogy inkább melózok egy olyan helyen ahol szeretek is lenni, a kollégáim a barátaim is, minthogy 42 évet szenvedjek a munkahelyen azért, hogy utána a kutya se szóljon hozzám, csak ismeretlen fórumozók.

2023. júl. 14. 10:25
 12/23 A kérdező kommentje:

"Tehát így értettem, hogy inkább melózok egy olyan helyen ahol szeretek is lenni,"

van akinek van szerencséje hogy talál ilyen helyet van akinek nem.

mondjuk én olyan embert aki örömmel járna be a munkahelyre én olyat még sose láttam.

2023. júl. 14. 10:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Mert a pesszimista ember csak a rossz dolgokat látja mindenhol
2023. júl. 14. 10:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom eldönteni, hogy most ez valós kérdés, vagy csak a munkahelygyűlölő troll dühöngése.

Ha tényleg nyugdíjba mész, akkor chill, ne legyél ilyen ideges, vegyél egy jobb féle bort (vagy amit szeretsz), keress legalább egy ismerőst, aki veled örül és szórakozzatok egyet. Aztán kezdj el meditálni, hogy nyugodtabb legyél😂

2023. júl. 14. 10:40
 15/23 A kérdező kommentje:

"csak a rossz dolgokat látja mindenhol"

Hogy lássam meg a jót olyan munkahelyeken, ahol mindig is a lehető legkevesebb bért fizetik amit csak fizethetnek?

Hogy a cég mindig is úgy áll hozzám /hozzánk, hogy minimálbér és egy forinttal se több mert a jogszabály ezt írja elő és miért adjunk egy fillérrel is többet...

itt lásd meg a jót!

2023. júl. 14. 10:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Talán olyan helyen kellett volna dolgozni, ahol nem válsz ilyen megkeseredetté.

Egyébként a bérbeadás után adózol is, vagy csak a lóvét teszed el, amire vered magad?

2023. júl. 14. 10:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"meg aztán nagyjából mindegy is mennyi a nyugdíjam van egy nagy lakásom ami ki van adva, és az havi fix 200 a kezembe."

Mit sírsz, ha még ilyened is van? Látod, mondtam, hogy pesszimista vagy.

Nekem csak a nettó 250 ezres fizum van, mégsem vagyok ennyire savanyú, mint te. Több szeretet is vesz körbe, mint téged valaha.

2023. júl. 14. 10:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Most, X totál irreleváns hozzászólás után tán a kérdésemre is választ kaphatok?
2023. júl. 14. 10:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt se mondtad, hogy:" köszi"

(9)

2023. júl. 14. 10:57
 20/23 anonim ***** válasza:
97%
19: Hogyne! Vegyél egy üveg házipáleszt, keverj bele hashajtót, és add oda ajándékba a részeges, diktátor igazgatónak! 😀
2023. júl. 14. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!