Milyen állást ajánlanak ezzel a végzettséggel?
Idén végeztem a sulival.
Érettségi +1 év szakma.
A szakmám fodrász, de mivel még csak most végeztem, így még nem igazán van vendégköröm.
Érettségim majdnem 4-es, szakmából pedig 4-est kaptam, férfiből dícséretet.
Mivel elsősorban itthon szeretném kialakítani a vendégkörömet, így addig dolgozni szeretnék.
Holnap megyek a munkaügyre regisztrálni.
Valószínűleg milyen munkaajánlatokat fogok kapni?
Még annyit, hogy egyébként fiú vagyok és 19 éves.
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!
Én a helyedben felkeresném a létező összes fodrászt a lakhelyeden önéletrajzzal, hogy esetleg tanoncként, vagy valami hasonlóként tudnál-e ott dolgozni.
Vagy pedig elmész gyárba melózni, szerzel pénzt, csinálsz egy jó marketinget magadnak és fb-on elkezded hirdetni magad. Készítesz plakátot, vagy szóróanyagot, hogy minél több emberhez eljusson a híred.
Miért nem mész fordásznak egy szalonba?
Teljesen logikus, nem?
A gond igazából azzal van, hogy kezdőket egyáltalán nem vesznek fel.
Nagyon sok helyre telefonáltam, a fizetés meg nagyjából vicc.
Nyilván nem várok több szászerzes fizetést, de 180.000 Ft úgy gondolom kevés, + önköltségből járjak fel 50km-re.
Ezért mondtam én a közmunkát.
Ott a helyed.
Pedig amíg ezt a békát le nem nyeled, nem tudsz elindulni.
Vendégköröd akkor lesz, ha dolgozol, mégpedig jól és megbízhatóan. Jobb helyre is akkor jelentkezhetsz, ha már valahol dolgoztál.
A telefonos jelentkezést meg felejtsd el, bizony személyesen kell odamenned.
Fiam legjobb haverja is fodrász, kb öt év alatt ért el oda, hogy anyagilag is megéri csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!