Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan adjam a újként a...

Sterre kérdése:

Hogyan adjam a újként a főnököm tudtára,hogy feleslegesen dolgozom 14 órát?

Figyelt kérdés

Váltottam munkahelyet nemrég és itt az új helyen én vagyok az aki meg új. A munka tetszik csinálnám is de 10:00kor nyitunk itt vagyok hétköznap éjfélig hétvégén meg 2:00ig. Nem lenne ezzel sem gond viszont hétköznap ezalatt a pár nap alatt míg itt voltam alig jött be valaki reggel(konkrétan ha 2-en voltak bent már az is túlzás).

Gondoltam rá hogy megbeszélném a fonokkel(akit meg nem nagyon ismerek) hogy hétköznap nyitva lehetnénk akár 14:00tól is,mert mindenki csak estefelé jön úgyis. Viszont félek az lenne hogy most jöttem ide nos már parancsolgatni akarok.

Szerintetek ezt hogy tudnám úgy elmagyarázni hogy ne én jöjjek ki ebből rosszul?

2023. júl. 4. 10:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátás? A te fizetésed mellett még az is megéri a főnöknek, ha 10-14ig csak két vendég van. Jobban visszahozza az a két kávé ára, mint a te órabéred:D
2023. júl. 4. 10:58
 2/26 A kérdező kommentje:
Olyasmi igen. Kaszinó/ bárral.
2023. júl. 4. 11:00
 3/26 A kérdező kommentje:
De konkrétan tegnap csak 6 órát ültem mert nem volt senki 16:00-ig. Ez hogy érné meg hétköznap?
2023. júl. 4. 11:01
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Próbald meg, vannak videófelvetelek nézze meg szervezzétek át .
2023. júl. 4. 11:02
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
Mi bajod van vele amúgy? Fizetnek érte, neked meg nem kell semmit csinálnod. Beviszed egy könyvet, a laptopod, vagy telefonon csinálsz valamit. Ilyen lehetőséget nemnéri meg kihagyni.
2023. júl. 4. 11:11
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
Postagalambbal, b.meg... mégis hogy? Megmondod neki, és kész. Aztán lefeljebb nemet mond.
2023. júl. 4. 11:12
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a főnököd nincs tisztában a délelőtti vendégszámmal? Dehogynincs, de így is megéri neki korán kinyitni. Felesleges erről beszélni vele, tudja ő is mennyi az annyi.
2023. júl. 4. 11:14
 8/26 A kérdező kommentje:
Pont az hogy nem szeretik ha telefon van a kezedben,tegnap is már mindent kitakaritottam de már egyszerűen nincs mást csinálni. Az lehet hogy fizetik,de ne kelljen már feleslegesen itt ülni 6 órát akár.
2023. júl. 4. 11:20
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet egyébként pénzmosás is a háttérben, úgy meg bőven megéri még ügyfelek nélkül is nyitvatartani. Néhány fiktív dolgozóval, néhány fiktív vendég elbukott fiktív pénzével, stb... Kiváló hely erre egy kaszinó.
2023. júl. 4. 11:20
 10/26 anonim ***** válasza:
96%
Akkor telefon helyett vigyél könyvet
2023. júl. 4. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!