Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy hetero színész lennél,...

Ha egy hetero színész lennél, elvállalnál olyan szerepet, ami Meleg? Csók stb.

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 04:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Egy témába vágó cikk:

[link]

2023. júl. 4. 14:04
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék rá alkalmas, de egy színésznek meg kell tudni oldani ezt a feladatot is, ez a szakmával jár. Ha nem tudja, akkor szimplán nem profi színész az illető.
2023. júl. 4. 16:03
 23/30 anonim ***** válasza:
37%
22: Csak ugye a melegek egy része ilyenkor (amikor valaki nem jól játsza el) rákezdi, hogy "Na, ezért kéne a melegeket mindig melegeknek játszani." Mintha a nemi beállítottság lenne minden, amin a színész sikere múlik.
2023. júl. 4. 16:13
 24/30 anonim ***** válasza:
65%
20# nem állok kapcsolatban az összes meleggel nyilván viszont nem én kezdtem általánosítani mert találtam egy cikket amibe egy melegnek nem tetszett valami. Idióták közöttünk is vannak viszont a legtöbbünk azért felfogja hogy azért színész a színész hogy bármit eljatszon
2023. júl. 4. 16:29
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
24: Nem egy cikket olvastam erről, hanem legalább féltucatot.
2023. júl. 4. 16:33
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor se neked van igazad kettőnk közül ha a fejed tetején pattogsz se😃
2023. júl. 4. 17:06
 27/30 anonim ***** válasza:
22%
Ezt a marhaságot, szerintem szó nem lehet arról hogy a meleg színészek hitelesebbek lehetnének. Vegyük például a Liberace-ról készült filmet (Túl a csillogáson) Michael Douglas-szel a főszerepben. Pont attól volt nézhető hogy sem a rendező Soderbergh, sem Douglas (és főleg nem a kapzsi szeretőt alakító Matt Damon) nem féltek belemenni a témába és megmutatni a negativ jellemét egy ilyen amerikai ikonnak. Egy kőmeleg színész valószínűleg a forgatókönyv olvasása közben már azon problémázott volna hogy ez vagy az a jelenet sértő és általánosító a melegekkel szemben és nem tud vele azonosulni.
2023. júl. 4. 17:39
 28/30 anonim ***** válasza:
25%
A legdurvább szemezős belezős gyikosságokat meg lehet oldani trükkfelvételekkel. Szerintem egy csókot is ha nem hajlandó rá a színész
2023. júl. 4. 22:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen. Ez munka. Más munkahelyen is megteszünk olyan dolgokat, amihez nem fűllik annyira a fogunk. És színészként tudni kell eljátszani hitelesen olyan embereket is, amilyenek nem vagyunk.
2023. júl. 31. 22:59
 30/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ha Leo bevállalta ezt akkor bárki bevallal bármit

Hagyjuk már a trükkfelvételt

Nehogy már egy csókot ne csináljon meg egy színész mikor vagyonokat kaszál

2023. aug. 1. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!