Ha egy hetero színész lennél, elvállalnál olyan szerepet, ami Meleg? Csók stb.
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 04:26
11/30 anonim válasza:
7# ezt benyaltad.nem zavar minket mivel ez munka,nem évezet.
12/30 anonim válasza:
11: Ne beszélj mindannyiótok nevében! Lehet találni erről szóló cikkeket, hogy egyesek azt nyomatják, hogy meleget csak melegnek kellene játszania, mert hogy csak ő tudhatja igazán, hogy hogyan kell azt hitelesen.
13/30 anonim válasza:
Ennyi erővel gyilkost csak gyilkos játsszon, nem? 🤣🤣
14/30 anonim válasza:
13: Stephen King The Stand-jának (magyarul Végítélet) a 2020-as remakejét illetően azon ment a kötözködés, hogy az egyik siketnéma karaktert miért nem egy valódi siketnéma színésszel játszatták.
15/30 anonim válasza:
Én nem mondom, hogy meleg karaktereket csak melegek játsszanak, viszont tény, hogy sokkal hitelesebbek, mint a heterok. Pont tegnap néztem meg a Brooklin 99 utolsó részeit, ahol elcsattant egy csók Raymond és Kevin (
Andre Braugher, Marc Evan Jackson)között és hát cukik voltak meg minden, de egyáltalán nem volt meggyőző. Mindkét színész hetero.
Szintén tegnap néztem meg a Spoiler Alert c. filmet, ami egy meleg párról szólt, két meleg csávó által eljátszva (Jim Parsons, Ben Aldridge). Hát ég és föld volt a különbség az alakításokban és a hitelességben.
16/30 anonim válasza:
12# te cikkeket olvasgatsz én pedig ebben a közösségben élek és mozgok.azt hiszem felesleges tovább bizonygatnod hogy informáltabb lennél mint az érintettek :)
17/30 anonim válasza:
Színészként nem szabad finnyáskodni, van úgy hogy egyik forgatáson még Emilia Clarke-kal kell szeretkezni, aztán a következő filmben Sacha Baron Cohen oszt ki rád valami gyomorforgató jelenetet. Egyszer fenn, egyszer lenn, szó szerint. :D
19/30 anonim válasza:
Miért van lepontozva a 12-esem?
Amúgy egy másik példa: A Nagy pénzrablás sorozatot is kritizálták, amikor a transznemű rablót egy nővel játszatták el transz színész helyett.
20/30 anonim válasza:
16: Oké, ilyen körökben mozogsz. De feltételezem, hogy nem állsz személyes ismeretségben a világ összes melegével és LMBTQ-aktivistájával. M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!